2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق اگه عشقت با جربزه باشه و باهم باتلاش به پول میرسید اما اگه از میبینی نمیتونی با بی پولی بسازی همون پول رو انتخاب کن وسعی کن عاشقش بشی من خودم اولی رو انتخاب کردم بعد ۷سال زندگی مشترک امسال به همه چی رسیدم طول کشید سخت گذشت ولی چون با عشق و تعهد دوجانبه بود گذشتم از سختیاش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
اونایی هم ک عشق رو میگن‌ ب وقتش پول براشون ارجح تر میشه الان عشق پاک و واقعی وجود نداره همه از دم من ...

من عشق پاک و واقعی داشتم

ولی اون..

عشق باید دو طرفه باشه 

الانم برگردم عقب باز راه خودمو میرم ولی به همه میگم پول انتخاب کنید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عشق اگه عشقت با جربزه باشه و باهم باتلاش به پول میرسید اما اگه از میبینی نمیتونی با بی پولی بسازی هم ...

انشالله موفق تر بشی عزیزم - دقیقا مثل من ، من روزی که شوهرم اومد خواستگاری نه ماشین داشت نه خونه ، ولی من جنم و جربزه رو توش دیدم ، و الان بعد از 5 سال هم خونه داریم هم ماشین ، و شده مدیر کارخونه ای که توش کارمندی میکرد

حالا خیلیم پولدار نیست ولی اوکیه اوضاعش

منظورمن بین عشق وپول بود مثل علم بهتراست یاثروت.ثروووووووت😃

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

بنظرم ازدواج با پسری که عرضه پول درآوردن داره بهتر از پسریه که فقط با پول باباش زندگی میچرخونه. 

. به اخلاق و صبوری و طرز برخوردهو احترام و ادبشم توجه کن خیلی خیلی مهمه. اینکه میتونه درکت کنه، خانوادش چطورین اینجور چیزا خیلی مهم ترن