2777
2789
عنوان

خیلی چاقم

130 بازدید | 12 پست

بچه ها خیلی چاق شدم از استرس های امتحانات 52کیلو بودم یکم تپل بودم داشتم باهاش سر میکردم ناشکری کردم گفتم چاقم الان شدم 58می خوام رژیم بگیرم بشم 40 اخه اکثر بچه های مدرسه 40کیلو خیلی داریم با قد 160

نظرتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوخی منم وقتی بچه مدرسه ای بودم خیلی رو وزنم حساس شده بودم مدام جلو اینه بودم و شکم پهلومو چک میکردم احساس چاقی میکردم نگران نباش این به دوره ای از سن بلوغه و میگذره به خودت سخت نگیر بهییییییچ عنوان هم سراغ قرص لاغری و عمل و چمیدونم اینجور کارا نرو فقط ورزش کن و سالم و به اندازه غذا بخور رژیم فست لاغری هم نگیریااااااااا

واسه این قد چاق هم نگیم بالاخره اضافه وزنه

نرمالی اضافه وزن چیه میگن قدت مثلا170 باشه تا70 نرمالی الان توهم 60بشی بازم اندازه ای کاری هم به بچه های مدرسه نداشته باش بعضیاهستن بدون دلیل لاغرن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
نرمالی اضافه وزن چیه میگن قدت مثلا170 باشه تا70 نرمالی الان توهم 60بشی بازم اندازه ای کاری هم به بچه ...

عزیزم اون واسه ژنتیک خارجی که کیفیت داره ژنتیک ایرانی که کوتاه و کپل و استخون بندی درشته باید چند کیلو کمتر بود خصوصا دخترونه تره