2777
2789
عنوان

شوهرم گفت نزار برات نقشه بکشم😅

322 بازدید | 19 پست

یه دعوایه بدی کردیم

گفت نزار برات نقشه بکشم

بنظرتون نقشش چیه؟

اینکه طلاهامو بفروشه یا مثلا پول ماهیانمو قطع کنه

نیازی به طلاهایه من نداره ها

از لجش

گفتم بفروش الانم دست من امانته همش برا خودت منو از چی میترسونی

دیگه چیزیم ازت نمیخوام

تصمیم دارم لباس عیدم نخرم قرار بود امروز بریم خرید

من احمقم که کارمو گذاشتم کنار اینقد درسخوندم بعد چندسال سابقه کاری کارمو گذاشتم کنار

که الان این منت بزاره سرم

هرچند خدایی از حقوق خودم بیشتر بهم میداد هیچوقتم نمیپرسید چیکارش کردی یا برا چیته

یه ۵۰گرم طلا برام خریده اونم قبلا که ارزون بود

فکر میکنه چیکار کرده

گفتم ادمی که برا زن خودشم نقشه بکشه ارزش هیچیو نداره من اون کارگرایه بدبخت زیر دستت نیستم اذیتشون کنی 

حس میگنم این یبار کینه گرفتم ازش نمیتونم حرفاشو فراموش کنم

این حرف خوبش بود خیلی حرفایه بدی زد که حتی دلم نمیخواد به زبون بیارم🖤

💍♥️

فعلا نرو خرید

بزار بیاد نازکشی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه امروز دیگه دعوا نکردیمولی نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم

با گذشت زمان میتونی ولی خب همیشه پس اندازتو داشته باش که اگه خدای نکرده قهر کردین بدون پول نمونی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

تودیگه بحث خرید نکن که خودش اصرار کنه که برید

بعدم داری میگی دعوای بدی کردید توی دعوا حلوا پخش نمیکنن خب همینه دیگه دو طرف تا میتونن به هم حرف میزنن 😂البته خب اشتباهه ولی کینه به دل نگیر 

با گذشت زمان میتونی ولی خب همیشه پس اندازتو داشته باش که اگه خدای نکرده قهر کردین بدون پول نمونی

اره پس انداز میکنم

هم پس انداز هم پیش خالم ۴تا وام خونگی ثبت نام کردم خورا خورد یه ۱۵۰ملیونی میشه بدون پس اندازم

💍♥️

تودیگه بحث خرید نکن که خودش اصرار کنه که بریدبعدم داری میگی دعوای بدی کردید توی دعوا حلوا پخش نمیکنن ...

ولی من هیچوقت حرمتارو نمیشکنم

دلمم نمیاد 

در حد اعتراض این بار حق با من بود

خودشم گفت حق داری ولی اقا بهش برمیخوره شده مثل نقی که میگفت کسی حق اعتراض نداره😐

💍♥️

اره پس انداز میکنمهم پس انداز هم پیش خالم ۴تا وام خونگی ثبت نام کردم خورا خورد یه ۱۵۰ملیونی میشه بدو ...

عالیه آفرین چون به نظر من به بهترین شوهرم نمیشه صددرصد اعتماد کرد ،همیشه پلن دو رو بایذ داشته باشیم ،از این بحثا هم بین زن و شوهرا پیش میاد ،انشالا زودی اوکی میشه ،فقط نذار به لج و لجباری بیفتین 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ولی من هیچوقت حرمتارو نمیشکنمدلمم نمیاد در حد اعتراض این بار حق با من بودخودشم گفت حق داری ولی اقا ب ...

😂😂مرا چون ی غرور بیش از اندازه کاذب دارن وقتی مستقیم بهشون اعتراض میشه رفتارشون بد میشه

ذاتشون اینه دوس دارن همیشه به نظر بهترین بیان 

به نظرم سبک اعتراضتو دوستانه تر و از روش دیگه ای استفاده کن

😂😂مرا چون ی غرور بیش از اندازه کاذب دارن وقتی مستقیم بهشون اعتراض میشه رفتارشون بد میشهذاتشون اینه ...

اره دیشبم داشتم بهش فکر میکردم

میتونسم با زبون خوش حرف بزنم

ولی گلایه کردم بهش برخورد دعوا شد

باید تغییرش بدم😅

💍♥️

2790
2778
2791
2779
2792