2777
2789
عنوان

دیسک کمر

63 بازدید | 7 پست

میگم کسایی که نزدیکای درجه یک شون جراحی دیسک کمر کردن و پلاتین گذاشتن تا چند ماه استراحت مطلق بودن بعد چه مدت به زندگی روزمره برگشتن رفتن سرکار و جارو اینا کشیدن خم و راست شدن اگع کسی میدونه لطفا جواب بده ممنون

پلاتین نذاشتم از 12روز بعد راه رفتن و کارهای شخصی رو شروع کردم ، بعد جراحی با خم شدن یهو بلند شدن و یهو چرخیدن باید خداحافظی کنی 😁 سر بالایی رفتن ممنوع گر چه خودم طبقه سوم بدون اسانسورم 🤦انجام  ورزش اصلاحی و آب درمانی برای زودتر رسیدن به شرایط نرمال ، بار سنگین و جابجایی ممنوع 

بقیه کارها هم با احتیاط انجام بده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم هرکی عمل کرده پشیمونه

فکر کنم من جز اون هر کی نیستم 😁 عمل‌ نمیکردم احتمالا الان فلج افتاده بودم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پلاتین نذاشتم از 12روز بعد راه رفتن و کارهای شخصی رو شروع کردم ، بعد جراحی با خم شدن یهو بلند شدن و ...

من الان سه ماه و نیمه عمل کردم .دو و نیم ماه استراحت مطلق بودم الان یک ماهه فقط غذا و ظرف شستن انجام میدم . دو روزه همسرم خونه نیست و من یه بچه یکساله دارم همه کارای خونه و بچه افتاده گردنم دیگه مثلا زمین میشینم میرم دستشویی میشورمس به نظرت برام ضرر داره یا سه ماه و نیم گذشته دیگه ایرادی ندارع؟البته کمربند میبندم همیشه 

من الان سه ماه و نیمه عمل کردم .دو و نیم ماه استراحت مطلق بودم الان یک ماهه فقط غذا و ظرف شستن انجام ...

شرایط پلاتین رو نمی‌دونم ! یعنی به پیشنهاد پزشک پلاتین حذف شد و خودشون گفتن بعد ده دوازده روز میتونی کارهاتو شروع کنی من بعد دو سه ماه با دوچرخه خریدهامو انجام میدادم ( البته زیر نظر پزشک و فقط مسیر صاف و آسفالتی 😅)  

از خودشون راهنمایی بخاین بهتر که با حرف من خدای نکرده آسیب نبینید 🖐️ ایشالا زودتر بهبودی بگیرین 🙏

نه اصلا نیازی نیست که بعد از انجام دیسک کمر استراحت مطلق داشته باشی دکتر مستوفی بهترین متخصص مغز و اعصابی هستن که میشناسم و به خوبی همه مراقبت هایی که بعد از جراحی دیسک کمر باید انجام بدید رو بهتون میگن