2777
2789
عنوان

چتری😅

125 بازدید | 15 پست

دخترا من ساعت ۱۲ نوبت آرایشگاه دارم میخوام چتری بزنم نمیدونم بهم میاد یا نه میترسم 😂😬

دو دلم هنوز 💔😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اگه موهات بلنده پایینشو بذار رو پیشونیت ببین میاد یا نه😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه موهات بلنده پایینشو بذار رو پیشونیت ببین میاد یا نه😂

اره امتحان کردم خوبه ولی باز میترسم پشیمون شم😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

امکان اینکه پشیمون بشی زیاده ها

تنوع میشه دیگه😬

خودمو اینجوری آروم میکنم😂💔

خب نکن چ کاریه عیده ممکنه بهت نیاد😅

خواهر کرممم😂💔

من موهامو چتری زدم و راضیم

خداراشکررر یه نفر راضیه😅😍

عملنا دم عید باید کرمتو بریزی؟🙄🤣

حرف مامانمو زدی 😂😂💔

حرف مامانمو زدی 😂😂💔

🤦‍♀️🤣🤣 

از من میشنوی کنسل کن یا برو رنگ بذار یا هر کاری ب جز چتری انجام بده

مرگ من اونو بذار برا بعد از ۱۳ ب بدر

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

🤦‍♀️🤣🤣 از من میشنوی کنسل کن یا برو رنگ بذار یا هر کاری ب جز چتری انجام بدهمرگ من اونو بذار برا بع ...

تنوع دیگهههه 😂😂😂

اره امتحان کردم خوبه ولی باز میترسم پشیمون شم😂💔

پشیمون شدی تحمل کن تا دربیاد😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز