2777
2789

یعني عاشق شدن مدت زمان خاصی داره ؟

چرا به هر کی میگم باورش نمیشه ؟

هرچند اون شخصی که عاشق شدم و‌ اون هم عاشقم شد رفته و من تا الان براش اشک میریزم چون هیچ وقت تا حالا حس آرامشی که با اون تجربه کردم با کسی تجربه نکردم

طبیعیه ؟؟

الان نمیفهمی 

همه ی ادم ها اوایل رابطه فکر میکنن تا اخر عمر مال هم هستن و اون شخص دیگه تمام اولین و اخرینشون خواهد بود اما دست تقدیر 😀😀😀😀😀😀😀

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه ۴ماه تایم کمی نیست ولی فک نکن اگه میموند همه چی پرفکت بود شاید اگه همین ادم یکسال میموند حالت ازش بهم میخورد ، کنار هم بودن خیلی چیزارو عوض میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
الان نمیفهمی همه ی ادم ها اوایل رابطه فکر میکنن تا اخر عمر مال هم هستن و اون شخص دیگه تمام اولین و ا ...

هیچوقت چنین حسی با کسی نداشتم که با تمام وجودم بخوامش و حاضر باشم بخاطرش از همچی بگذرم 

اما ...

دست تقدیر 💔

طبیعیه ۴ماه تایم کمی نیست ولی فک نکن اگه میموند همه چی پرفکت بود شاید اگه همین ادم یکسال میموند حالت ...

نمیدونم شاید خدا یچیزی میدونست که نذاشت به ازدواج ختم بشه 

اما قلبم از نبودنش درد میکنه 💔

نمیدونم شاید خدا یچیزی میدونست که نذاشت به ازدواج ختم بشه اما قلبم از نبودنش درد میکنه 💔

همه اوایل اشنایی اینطورین دیدی نامزدارو چقدر عاشقونه ولی خیلیاشون طلاق میگیرن ، شما فقط تایم عاشقونه رو دیدین این حالت طبیعیه بقول خودت شاید حکمتی بوده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
همه اوایل اشنایی اینطورین دیدی نامزدارو چقدر عاشقونه ولی خیلیاشون طلاق میگیرن ، شما فقط تایم عاشقونه ...

بله شاید 

دارم سعی میکنم صبور باشم 

خیلی دوستش دارم 💔

دعا کن که خدا بهتر از اونو سر راهم قرار بده

دلیل جدایی شما چی بود

واسه من یک ماه آشنا شدیم اونم مجازی اصلا حضوری ندیدمش

به شدت وابسته شدم از بس بهم امید میداد که اگه بامن ازدواج کنی خوشبخت میشی و فلان

ولی چند روزه به یه بهانه ای بی خیالم شده و گفت تموم کنیم

و منم بشدت ناراحتم😔

چکار کنم

دلیل جدایی شما چی بودواسه من یک ماه آشنا شدیم اونم مجازی اصلا حضوری ندیدمشبه شدت وابسته شدم از بس به ...

نه ما نیتمون ازدواج بود و خیلی دوستم داشت 

اما پدرش اولش خیلی راضی بود اما بعدش بخاطر قدم مخالفت کرد گفت حتی خاستگاریم نمیام باهات میخوای بری خودت برو

برا همین نشد ادامه بدیم چون بدون خونوادش خونواده من قبول نمیکنن