2777
2789

مگه اومده؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلم و متاهل البته بچه ندارم ولی خب بستگی داره روزم چطور باشه ی روز دو ساعت میخونم ی روز ۵ ساعت ...

افرین به این اراده 

میش بپرسم رشته تحصیلاتتون چی بوده 

و شغلتون چیه

افرین به این اراده میش بپرسم رشته تحصیلاتتون چی بوده و شغلتون چیه

کارشناسی بهداشت عمومی خوندم و الان تو بهداشت کار میکنم

ولی متنفر شدم از  وزارت بهداشت

خیلی رو اعصابه

ازمون وزارت بهداشت رو نمیدم و ب جاش میخوام برا اموزش و پرورش ازمون بدم

این چند سال مغزم ترکیده تو بهداشت

گلم من ادم تنبلی هستم و همینم با اینکه خیلی دوس دارم ولی ب سختی میخونم😅😐اخه ب پولش خیلی احتیاج دارم و مجبورم بخونم

ادمی ک از درس خوندن فاصله گرفته باشه ب سختی میتونه بخونه

تازه بهمن ماه ی جنین ی ماه هم سقط کردم

ب زور خودمو جمع کردم نزدیک ب ی ماه هیچی نخوندم

ولی ادم مجبوره تلاش کنه برا زندگیش

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
کارشناسی بهداشت عمومی خوندم و الان تو بهداشت کار میکنمولی متنفر شدم از وزارت بهداشتخیلی رو اعصابهاز ...

ببخشید چجوری تو بهداشت کار می‌کنید بدون آزمون که نمیش  رفت

ببخشید چجوری تو بهداشت کار می‌کنید بدون آزمون که نمیش رفت

من طرحمو گذروندم بعدش ازمون دادم و قراردادی هستم

بدون ازمون تو هیچ ارگان دولتی نمیتونید کار کنید

من طرحمو گذروندم بعدش ازمون دادم و قراردادی هستمبدون ازمون تو هیچ ارگان دولتی نمیتونید کار کنید

آها پس با آزمون رفتید خو اگه اونجا مشغولید دیگ نمیش کهدوتا شغل رسمی داش نمیزارن ک بعد شما الان بعد ۵سال رسمی میشید دیگ تو بهداشت

آها پس با آزمون رفتید خو اگه اونجا مشغولید دیگ نمیش کهدوتا شغل رسمی داش نمیزارن ک بعد شما الان بعد ۵ ...

عزیزم من رسمی نیستم ک 

ماهایی ک قراردادی هستیم، پیمانکار داریم

من الان همکار دارم ۱۰ ساله قراردادیه و هرچیم ازمون داده قبول نشده

تبدیل وضعیت هم نمیشه😐 بعد دیگه اینکه ماها یک سوم حقوقمونو پیمانکار میبره و وسط ماه بهمون میده☹️حقوقمونم از رسمیا حدود۴تومن کمتره و خیلیم ازمون بیشتر کار میخوان چون جای پای ما محکم نیست🥲

محدودیتی برا شرکت تو ازمونا نداریم مگه اینکه طرف رسمی باشه