2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق فقط طلاق هیچ راهی وجود نداره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اخ عزیزم💔 تصمیمت چیه

نمی دونم روانی شدم دیگه هیچی مثل قبل نیس شوهرم چقد گریه کردبه غلط کردن افتاده التماس میکنه ولی من انگاری مردم دارم نقشه میکشم با کوچکترین حرکتی ک دوباره ازش دیدم هرجوره برم دلم میخواد انتقام بگیرم

نمی دونم روانی شدم دیگه هیچی مثل قبل نیس شوهرم چقد گریه کردبه غلط کردن افتاده التماس میکنه ولی من ان ...

حق داری...یکم به خودت زمان بده..نمیگم فراموش کن چون نشدنی و غیرممکنه.. ی مدت رو خودت تمرکز کن.. تا بهترین تصمیمو بگیری..

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حق داری...یکم به خودت زمان بده..نمیگم فراموش کن چون نشدنی و غیرممکنه.. ی مدت رو خودت تمرکز کن.. تا ب ...

کاش میمردم،،خدا لعنت کنه زنیکه خراب رو میدونسته این متاهله بیشترچسبیده بهش

کاش میمردم،،خدا لعنت کنه زنیکه خراب رو میدونسته این متاهله بیشترچسبیده بهش

از ماست که برماست عزیژم... خدا ادم بدذاتو از رو زمین برداره

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
2823
2791
2779
2792