2777
2789

ما همیشه برای اینکه وعده بهشت بهمون دادن بندگی کردیم هیچ موقع خالصانه عشق به خدا نداشتیم انگار که یه درسی زورکی خوندیم امتحانی که زورکی گفتن باید بدیم از اول تو‌ گوشمون خوندن از اول گفتن که نماز بخونیم بریم بهشت یا روزه بگیریم بریم بهشت هیچ وقت از عشق به خدا نگفتن از ستایش خدا نگفتن که چقدر قشنگه به همون خدا اگه خدا رو بدون مجازات جهنم بهمون از همون تو گوشمون ذکر میکرد دنیای قشنگ تری داشتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیا خدا عاشق ما بوده ک ما رو آفریده و گفت ی تار موت بیرون باشه از موهات اویزوونت میکنم تو سرت گدازه ...

اینو همون اول بنده ها تو گوشمون کردن که مارو از خدا دور بکنن ذات واقعی خدا رو هیچ کس به ما نگفت 

دقیقا ، بنظرم خیلی خوبه به عشق خدا روزه بگیریم نماز بخونیم کاری به بهشت و جهنم نداشته باشیم

میگه چند روزی آسمان نزدیک است لحظه ها را دریاب

عاشق باشین عاشق خدای مهربان

روز اول ماه رمضان درهای آسمان باز میشه تا روز عید فطر

خداوند مهربانم به حرمت ماه مبارک رمضان عذاب یک ماه از جهنم بر میداره

شیطان غل و زنجیر

اصلا ماه رمضان ماه مهمانی خدا

ماه عشق ماه عسل ماه شیرین

میگه اگر آدما بدونن ماه رمضان چه ماهیه به درک و معرفت برسن آرزو میکنن ۱۲ ماه سال ماه رمضان باشه

خواندن یک‌آیه ی قرآن برابر ختم کل قرآن

ثواب براتون دوبله سوبله مینویسن

نماز و روزه و کمک به نیازمند و مهربون بودن احترام به پدر و مادر ثوابش دوبله و سوبله برامون مینویسن

استفاده کنیم این فرصت طلایی

این سفره ایی که پهن شده از کجا معلوم سال دیگه باشیم نباشیم

🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤❤❤❤

برعکسشم هست انگار به واجبات دین اگه عمل نکنیم خدا هم دوسمون نداره

خدا مثل ماشین گشت ارشاد نیست که بهمون زور بگه حق الله بخشید میشه فقط حق  الناس بخشید نمیشه به نظر من یه سری افراد تعصبی از گفته خودشون اینجوری میگن من فقط همون ستایش عبادت خدا رو فقط قبول دارم 

من همونجايي ك كسي نبود ب دادم برسه همونجاييي ك فكرشو نميكردم ب دادم رسيد خدارو شناختم هيچوقتم واسع ب ...

آفرین میشه خدا رو حس کرد  تو همین لحظه ها 

خدا مثل ماشین گشت ارشاد نیست که بهمون زور بگه حق الله بخشید میشه فقط حق الناس بخشید نمیشه به نظر من ...

منم همیشه میگفتم خدا خدای همه ست به یه اندازه الان حس میکنم بنده هایی که به این چیزا عمل میکنن شاید عزیزترن

البته منم دارم سعیمو میکنم نزدیکتر بشم بهش ولی حس میکنم درجا میزنم ☹️

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تاپیکت ترکید 🌷به هر مقداری ک از حجاب کم بشه همونیدز جذابیت چ جلب توجهی بالاتر می‌ره این ...

عزیزم مریض بودن طرف به نظر من ربطی به حجاب نداره من خانمی دیگه ام که چادرمی بدون آرایش تو خیابون بهش دست درازی شده عزیزم امنیت ما خانوما کمه خودم بی‌حجاب. نیستم البته

2790
2778
2791
2779
2792