2777
2789
عنوان

ست زن و شوهری

134 بازدید | 12 پست

من میخوام با نامزدم لباس ست بگیرم به نظرتون خز و از مد افتاده نیست؟ ولی خیلی دوست دارم

گاهی‌از‌جایی‌که‌انتظار‌نداری‌،سخت‌ترین‌و‌بدترین‌ضربه‌رو‌میخوری🗣🖤️ 

نه شما چون سال های اولی اوکیه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین ساله بچه دارم برای اولین بار ست خریدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه به نظر من چیزیه که هیچوقت خز نمیشه و همیشه جالبه. مخصوصا اگه دوست داری این کارو انجام بدی پس به هیچی دیگه فکر نکن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

کفش ست خیلی شیکه مثل برند لوبوتین

کلا همه چی لباس و کفش می‌خوایم ست بگیریم

گاهی‌از‌جایی‌که‌انتظار‌نداری‌،سخت‌ترین‌و‌بدترین‌ضربه‌رو‌میخوری🗣🖤️ 

2790
2778
2791
2779
2792