2777
2789
عنوان

لکه بینی

42 بازدید | 5 پست

ماه پیش بعد پریودیم ۱۰روز بعدش 

تا چن روز لکه بینی داشتم 

بعد این ماهم  بعد از پریودیم ۱۳روز بعدش الان یک هفتس  ک خونریزی دارم 

ولی فردا میرم دکتد دیگ 

الان خیلی نگرانم حالم خیلی بدع 

کسی تجربشو نداره؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

ماه پیش بعد پریودیم ۱۰روز بعدش 

تا چن روز لکه بینی داشتم 

بعد این ماهم بعد از پریودیم ۱۳روز بعدش الان یک هفتس ک خونریزی دارم 

ولی فردا میرم دکتد دیگ 

الان خیلی نگرانم حالم خیلی بدع 

کسی تجربشو نداره؟ 

@dana  

ماه پیش بعد پریودیم ۱۰روز بعدش تا چن روز لکه بینی داشتم بعد این ماهم بعد از پریودیم ۱۳روز بعدش الان ...

لکه‌بینی یا خونریزی غیرطبیعی بعد از پریود می‌تواند نگران‌کننده باشد و دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد. برخی از این دلایل ممکن است شامل موارد زیر باشد: 1. **تغییرات هورمونی**: نوسانات هورمونی می‌تواند باعث لکه‌بینی یا خونریزی غیرطبیعی شود. 2. **استرس**: استرس و اضطراب می‌تواند بر چرخه قاعدگی تأثیر بگذارد. 3. **عفونت‌ها**: عفونت‌های دستگاه تناسلی می‌تواند باعث خونریزی غیرطبیعی شود. 4. **پولیپ یا فیبروم**: این موارد می‌تواند باعث خونریزی غیرطبیعی شود. 5. **اختلالات انعقادی**: مشکلات مربوط به انعقاد خون نیز می‌تواند باعث خونریزی طولانی‌مدت شود. 6. **سایر شرایط پزشکی**: برخی شرایط پزشکی دیگر نیز می‌تواند باعث این علائم شود. از آنجایی که شما فردا به پزشک مراجعه می‌کنید، این بهترین اقدام است. پزشک می‌تواند با انجام معاینات و آزمایشات لازم، علت دقیق این خونریزی را تشخیص دهد و راهکارهای مناسب را ارائه کند. در این مدت، سعی کنید استرس خود را کاهش دهید و از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید. اگر خونریزی شما شدید است یا علائمی مانند سرگیجه، ضعف یا درد شدید دارید، باید فوراً به اورژانس مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که مراجعه به پزشک و انجام بررسی‌های لازم بهترین راه برای تشخیص و مدیریت این شرایط است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه‌بینی یا خونریزی غیرطبیعی بعد از پریود می‌تواند نگران‌کننده باشد و دلایل مختلفی می‌تواند داشته با ...

مرررسی واقعا ممنونم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
استذس داشتی؟

اره. ولی خب بعد استرس بابد قط بشه 

ن اینکه ادامه داشت باشه