2777
2789
عنوان

خیانت کرد

127 بازدید | 13 پست

۵ سال باهم‌بودیم یکم‌بحثمون شد یهویی گفت دیگ‌رابطه رو دوس ندارم و کلا دیگ جواب پیامامو نداد تا ۲ روز منم گفتم‌حتما ازم‌ناراحته حالا اشتی میکنیم اخه قهرو دعوا زیاد داشتیم‌اما جدایی ن تا اینکه دیدم استوری عاشقونه گذاشته فک کردم واسه منه ولی استوری یکی از دخترای پیجشو هم‌شانسی باز کردم دیدم همون استوریو گذاشته همو تگ نکرده بودنااا ولی مثل هم بود و تو یه زمانی گذاشته شده بود(تنها دختری ک فالو کرده بود اون بود حتی منو هم حذف کرد میگف پسرای پیجم واست درخاست میدن خوشم‌نمیاد)منم میگفتم خب این دختره رو پاک کن میگف باشه ولی نمیکرد استوری دختره رو ریپ زدم و گفتم‌با فلانی‌چ‌نسبتی داری بعدشم ب پارتنرم زنگ زدم گف قضاوت نکن سر فرصت توضیح میدم و قطع کرد و دیگ‌هرچقدر زنگ‌زدم جواب نداد بجز دوبازش ک‌اونم هرچی‌حرف میزدم هیچی‌ نمیگفت و قطع میکرد تا اینکه همون دختره کلی فحش واسم پیامک کرد ت اینستا ک یباز دیگ ب عشق من‌پیام بدی فلانت میکنم و کلیییی فحش داد من نزدیک ۴۰‌باااار ب‌پارتنرم‌ زنگ‌زدم‌جواب ندااد اما دختره پی داد خودتو از زنگ‌زدن خسته نکن یا پیاممو ک ب پارتنرم‌گفته بودم چطور تونستی خیانت کنی دختره گف و گف‌ک تورو فلانجاشم حساب نمیکنه بعد میگی چطور تونستی من دیگ پارتنرمو از همه‌جا بلاک کردم و خطمم عوض کردم‌بعد از‌این‌جریان دیگ‌خبری ازش ندارم و قیدشو زدم اما اونم هیچ پیامی‌ب من نداد الان همش‌میگم‌نکنه سوتفاهم بوده نکنه قضاوت کردم اخه من از‌همع‌جا بلاکش کردم‌نزاشتم هیچ‌توضیحی بده بچه ها مغزم داره نابود میشه نظرتون‌چیه😞😞دست خودم‌نیست این‌فکراااا😭😭چون خیلییییییی خوب بود باورم‌نمیشه چنین‌کاری کرده باشه میگفتم بمیر میمرد یه فرشته بود باورم‌نمیشه بعد از ۵ ساااال

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

زبون نداشتی برینی ب دختره؟کاش پیج دختره رو داشتم زنده مرده براش از طرفت نمیزاشتم

پسره با اون خانوم تو رابطس و باهاش استوری ست گذاشته و پیامای این دخترو به اون گفته و جوابشو نداده اصلا پسره پارتیر ایشون نبوده کلا بنظرم همه چی واضحه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبون نداشتی برینی ب دختره؟کاش پیج دختره رو داشتم زنده مرده براش از طرفت نمیزاشتم

حالم بد بود ت شوک بودم😞اما بابام بابت فحشاش ازش شکایت کرد چون خیلی فحشای بدی بود فحش ب خودم ب مامانم و...

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

پسره با اون خانوم تو رابطس و باهاش استوری ست گذاشته و پیامای این دخترو به اون گفته و جوابشو نداده اص ...

عزیزم من ۵ ساله باهاش بودم باهم بزرگ شدیم خانواده ها کاملا در جریان بودن...

حالم بد بود ت شوک بودم😞اما بابام بابت فحشاش ازش شکایت کرد چون خیلی فحشای بدی بود فحش ب خودم ب مامان ...

خانواده اتم در جریان بودن یعنی؟ 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
اون اگ میخواست توضیح بده ک کار ب اینجا نمیکشید عزیزمنوقتی زنگ میزدی جواب میداد توضیح میدادکاملا مشخص ...

هعی💔

غصه نخور ادما میرن پی لیاقتشون اون لایق عشق تو نبوده قطعاب خودت زمان بده گذر زمان همه چیو حل میکنه

همش میگم من ک از همه جا بلاکش کردم شاید شوتفاهم بوده شاید خیانت نکرده💔💔

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4