2777
2789

چون بگم نمیخوام هی میگن بردار و ول کن نیستن 

ولی نمیخورم...

ولی بعضی جاها  به زور میگن باید بخوری در حدی که شیرینی رو میزارن دهن طرف

اگرم نخوری میگن مگه قند داری بخور یا خجالت میکشی و...

چ کنم از دست این ادما‌‌...از سر مهربونیه ولی دوس ندارم این رفتارو

نگو رژیم داری

بگو من قند و شیرینی مصرف ندارم

چراشو پرسیدن بگو برای سلامتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یکی دوبار شیرینی خوردن چاق نمیشی🙄

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من اگه نخوام بخورم میگم خیلی ممنون نمیخورم

اگه اصرار کنه برمیدارم ولی نمیخورم تو بشقاب میمونه

دیگه تقصیر خودشونه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم این مشکل رو دارم..اوایل که کسی باورش نمیشد رژیم یعنی نخوردن قند و ... که با جدیت این قضیه رو جا انداختم به من حتی نباید اصرار کنن بیش از حد میوه بخورم چه برسه چه غذا و شیرینی.. الان خیلی کم اصرار میکنن که میذارم تو بشقاب‌ و نمیخورم.. معمولا تو دین مرحله دیگه کسی اصرار نمیکنه جز مادربزرگم و خاله ام که در این صورت میگم نیذارم تو کیفم فردا صبح به عنوان صبحونه میخورم.. بعد راضی میشن که اوردم خونه هم میدم بقیه اون شیرینی رو بخورن

سخن یک ایرانی اصیل میگن با یه بار که چاق نمیشی و تقریبا هر روز میخورن 😂😂

والا خب

من خودم تجربه کاهش وزن و افزایش وزن و خلاصه همه چیزو دارم دیگه حرفه ایم🤣

مگه ادم هرروز میخواد بره مهمونی که خودشو از شیرینی محروم کنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵