2821
2789
عنوان

لاغری سریع

74 بازدید | 5 پست

من 30کیلو اضافه وزن دارم

تاالان تو دوسال 15کیلو کم کردم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه

شرایط دکتر تغذیه رفتنم ندارم هیچ رژیمی هم بهم جواب نمیده

دمنوش یا هرچی که سریع و زیاد لاغر کنه سراغ دارید؟

مخصوصا اگر چیزی باشه صورتو لاغر کنه خیلی لپ دارم

رژیم شوک بگیر بعد کالری شماری کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

رژیم شوک چجوربه

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم شوک چجوربه

این رژیم های دو سه روزه که باید فقط یه چیزی بخوری برا پاکسازی هم میگیرن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همه چی امتحان کردم

سایز کم میکنم یکم ولی عدد رو ترازو یک کیلوهم کم نمیشه

خسته شدم دیگه

از وقتی داروهای کورتونی رو خوردم انقدر چاق شدم

نمیدونم دیگه چیکار کنم

همه چی امتحان کردمسایز کم میکنم یکم ولی عدد رو ترازو یک کیلوهم کم نمیشهخسته شدم دیگهاز وقتی داروهای ...

سایز مهمتره ناامید نشو ادامه بده