2777
2789
عنوان

جاریم تو کار دعا و جادوئه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
دعا جاساز کرده تو خونه ام و من پیداش کردمیه بارم موقع رفتن از خونه مون از بالا نگاه کردم یه بطری آب ...

فقط به قدرت خدا توکل کن 

اصلا کاری نکن که بهت حسادت کنه ازش فاصله بگیر

جدیییی؟؟؟ این کلیپ های فان که تو اینستا میدیدم که زنعمو و زندایی ها میان دعا جاساز میکردن فکر میکردم ...

امضات عالی بود 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به قدرت خدا توکل کن اصلا کاری نکن که بهت حسادت کنه ازش فاصله بگیر

به خدا از اول کاری به کارش نداشتم. اون به عادی ترین مسائل من حسادت می کنه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

امضات عالی بود

مرسی عزیزم 🌱

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

چجوری آخه 😭

به هیچ وجه راه نده به خونه . دعاها رو ببر پیش دعانویس و باطل کننده . دوربین نصب کن جلو خونه ات. چند وقت دیگه بگو یکی تو خونه ام دعا میندازه پیداش میکنم و زندگی شو سیاه میکنم ببین واکنش ش چیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خدا لعنت کنه اینجور عتیقه هایی رو که چشم دیدن خوشبختی کسی رو ندارن!!خواهر منم به این چیزها اعتقاد ند ...

وای عزیزم خدا رحمت کنه خواهرت رو

خیلی ترسیدم عزیزم جاری منم خیلی بدخواه و بدذاته واقعا ممکنه دعای مرگ هم بکنه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مطمئنی ، مدرک جمع کن با دوربین که فردا نزنه زیرش بگه تهمت می زنه ، باهاش دعوا کن ، قطع رابطه کن

آره شک ندارم

وای عزیزم خدا رحمت کنه خواهرت روخیلی ترسیدم عزیزم جاری منم خیلی بدخواه و بدذاته واقعا ممکنه دعای مرگ ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

نترس عزیزم 

این رو گفتم که سر سری از این طلسم ها نگذری 

واقعا طلسم ها بدجور اثر دارند

سعی کن رابطه ات رو باهاش کم کنی 

چهار قل زیاد بخون

حرز امام جواد همراهت داشته باش

اگر تونستی برو و طلسم هاشو باطل کن

هر روز هم صدقه بده ، مثلا روزی ۱۰۰۰ تومن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تاپیک ششمم رو بخون ❤

مرسی عزیزم 

حرز امام جواد دارم

از سایت اسم اعظم‌خریدم. معتبره به نظرت؟

به دلایلی نمی تونم به بازو ببندم. به نظرت بازم تاثیر داره؟

مرسی عزیزم حرز امام جواد دارماز سایت اسم اعظم‌خریدم. معتبره به نظرت؟به دلایلی نمی تونم به بازو ببندم ...

بله معتبره

گوگل سرچ کردم نوشته 👇🏻

9 – حتما حرز را به بازوی سمت راست خود ببندید زیرا ایت الله بهجت از استاد خود مرحوم قاضی نقل می کنند: «حرز امام جواد عليه‌السلام بايد به بازوبسته شود و خاصيت آن، (خصوصا براي باطل‌كردن سحر وطلسم) فقط در صورت بسته‌شدن به بازو است.» 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

بله معتبرهگوگل سرچ کردم نوشته 👇🏻9 – حتما حرز را به بازوی سمت راست خود ببندید زیرا ایت الله بهجت از ...

😞😞☹☹

مرسی عزیزم به بازو سخته خیلی

2790
2778
2791
2779
2792