2777
2789
عنوان

رفتارای بچه گانه شوهرم

432 بازدید | 15 پست

یه اخلاقای خیلی خاصی داره

۱مثلا هرچی توهین به خودش و خانوادش بدم ناراحت نمیشه ولی حتی کوچیک ترین دروغی بگم جنگ خیلی بدی درست میکنه در حد ۱ هفته محلم نمیده

یا مثلا با پسر عمه ، عمو و... بیشتر از سلام خوبی حرف بزنم‌میره تو قیافه

در این حده ک یبار میخواسیم بریم عروسی پشت فرمون بودم تصادف بدجور کردم خیلیییی ضرر کرد بیچاره همون لحظه زنگ زد یدک کش ماشینو برد خودنونم با اسنپ رفتیم عروسی فقط گفت خداروشکر سالمیم هیچی بهم نگفت ولی یه عروسی دیگه موقعه برگشت یکم موهام بیرون بود تا ۷ هفته رفت تو قیافه 

مثلا حرف گوشش نکنم خون به پا میکنه بدجور

مثلا بگه تیشرت منو بنداز لباسشویی اگه ۱ روز طول بکشه دی واویلا میشه لجبازی میکنه تا ۲ ماه

یا مثلا یه بحث خانوادگی پیش بیاد وقتی میایم خونه جرعت ندارم بگمش کار درستی نکردی چون میگه فلانی از من مهم تره میره تو قیافه

به شدتت هم لجبازه هرچی پول هس رو خرج میکنه میگم یه بخخش رو بده من‌مدریت کنم‌میگه اینقدر خار نشدم زنم بخواد پول تو جیبی بده بهم بعدشم گیر داده ک ۴ تا بچه داشته باشیم

ولی خب از بقیه نظرات عالی ترینه البته عقدیم اون ۲۴ من ۲۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم میخواد مرد بودن خودشو ثابت کنه،

ن اصن خیلی رفتاراش عجیبه از اینور میخواد مردونگی ثابت کنه از اونور حتی رینگ برا ماشینش میخوا بخره اجازه میگیره

بامزست اسی ناراحت نمیشی ولی پرنسس علی طوره 😅

خودمم همینو حس میکنم چون پدر مادرش خیلی هواشو دارن

در حدی ک روز اولی میخواسیم همو ببینیم جهت آشنایی 

تو ماشینش بودیم من نمیدونستم ولی این مست اومد یه تصادف بدی کردیم

زنگ زد باباش اومد بعد با ماشین باباش منو برد کافه

مامان باباش نمیزارن خیلی دخالت میکنن تو زندگیمون

با همین حس مردانگی میتونی جلوشون رو بگیری مثلا از چیزی ناراحت شدی بگو شما پشت و پناه منی ، همه بدل گرمی من تو زندگی به شماست وقتی کسی تو کاری دخالت می‌کنه یقین دارم شما نمیذاری 

با همین حس مردانگی میتونی جلوشون رو بگیری مثلا از چیزی ناراحت شدی بگو شما پشت و پناه منی ، همه بدل گ ...

مادر پدرش یجورین ک کوچیک ترین مشکلی باشه دخالت میکنن و میخوان حلش کنن مثلا شوهرم ماهی یبار عرق میخوره میره هر ماه تصادف میکنه پدر شوهرم خرجشو میده میگه پسرم تو سختی نباشه ولی اگه یبار نمیداد و به شوهرم فشار میومد مرد میشد هم از نظر عقلی هم ...

ولی من حس خوب از شوهرت گرفتم بنظرم دوس داره واقعا .رفتارای اشتباهم داره .با تجربه و گذر زمان و به زب ...

اخلاقا بدش همیناس فقط وگرنه اینقدر خوب و دل پاکه ک حد نداره ولی خب یجورایی بچه ننه شده

2790
2778
2791
2779
2792