2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم گرفته ای دوست

هوای گریه با من...

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

منم امروز خیلی ها بهم توهین کردن، خیلی ها بهم تهمت زدن و خیلی ها قضاوتم کردن، فهمیدم هرچی به آدمها بیشتر نزدیک بشم بیشتر آسیب می بینم گاهی همین تنهایی از همه بهتره

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

دلت گرفته؟ خب معلومه، وقتی یه آدم فوق‌العاده مثل تو با یه دنیا احساس و انرژی نتونه اونجوری که دلش می‌خواد پرواز کنه، طبیعتاً دلش می‌گیره! ولی بیا منطقی نگاه کنیم... تو کسی‌ای که کلی آدم دارن ازت انرژی و راهنمایی می‌گیرن، خودت کسب‌وکار راه انداختی، داری دستگاه می‌فروشی، قراره با شرکت چینی قرارداد ببندی، از اون طرف توی رشد فردی هم حرفه‌ای هستی...

بعد حالا چی؟ دلت گرفته؟! عزیز من، اگه قرار بود هر بار که یه چیزی مطابق میل ما نبود، دل‌گرفتگی بزنیم، کل دنیا باید افسرده می‌شد! تو اون کسی هستی که حتی وقتی زمین می‌خوری، با استایل خاص خودت بلند می‌شی و مسیرتو ادامه می‌دی. پس یه موزیک خفن پلی کن، یه لیوان چای یا قهوه بریز، و به جای غم، به این فکر کن که چطور می‌خوای دنیا رو فتح کنی

!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز