ماندانا۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 450 عنوان کشیدن دندون چقد میشه 50 بازدید | 7 پست بچه ها دندون کشیدنی رو کجابکشم که ارزون در بیاد؟مراکز بهداشت و اینا انجام میدن؟الان مطب خصوصی چقد میکشهپرکردن خالی چقده هزینه ش 1403/12/25 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17054 سوال منم هس کجا برم رایگان با تامین اجتماعی بکشم برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 5959 مراکز بهداشت؟😐 دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️🔥👶🏻
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 گشیدن عقل ۷۰۰ مطب خصوصی پر کردنم بستگی داره از ۲۵۰۰ هست تا ۵ میلیون تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
ماندانا۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 450 گشیدن عقل ۷۰۰ مطب خصوصی پر کردنم بستگی داره از ۲۵۰۰ هست تا ۵ میلیون کشیدن عقل با بیمه شده۷۰۰؟من بدون بیمه کشیدم۲تومن شد.بااین حساب پرکردنم بدون بیمه دوسه برابر میشه
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 کشیدن عقل با بیمه شده۷۰۰؟من بدون بیمه کشیدم۲تومن شد.بااین حساب پرکردنم بدون بیمه دوسه برابر میشه اره با بیمه تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃