2777
2789

تا میام درد دل کنم میگن تو یکی خفه شو حرف نزن زندگی تو حسرت خیلی هاس 

بنظرتون کسی اخه حسرت زندگی منو میخوره ؟ فامیلا مون همه پولدارن و خونه های بالای ۳۰۰ متر ویلایی دارن جز پدر من و همسرم 

بعد همه شون اکثرا باغ دارن ماشینای نسبت خوب زناشون طلاهای روز مره شونو دارن و طلاهای مهمونی جدا گانه به طلا به چشم سرمایه نگاه نمیکنن به چشم لباس میبینن مثلا این تکراری شد بزاریم یه گوشه یه مدل دیگه بگیریم 

ولی زندگی من خلاصه شده توی یه خونه دو طبقه ۶۰ متری که یه طبقه دست مستاجره با رهن کامل پول پیش بالا 

با یه ماشین ۶۰۰ یا ۷۰۰ تومنی که بابت ۴۰۰ میلیون قسط داریم یه مغازه اجاره ایی که بابت اونم کلی قرض کردیم از پدرم پدرشوهرم و خواهرم نزدیک ۲۰۰ میلیونم اون قرض داریم بعد کلی ام محل کارش همسرم بدهکاره نزدیک ۱۰۰ تومن تا میام حرف بزنم میگن تو که خوشبحالت شوهرت فلان ال بل تو چرا ناله میکنی الکی انقدر میسوزم تازه شوهر من خیانتم کرد 🤣ولی باز میگن شوهرت بهتر از خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این که میگن تو اوضاعت خوبه میسوزم همشون همش در حال ناله ان

اتفاقا چون چش نخورن ناله میکنن امان از روزی که ب آشناهات بگی از زندگیم راضیم روزگارت سیا میشه شمام هیچوقت پیششون از خوشی هات نگو

2790
2778
2791
2779
2792