2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

184 بازدید | 9 پست

با خواهرشوهری که هی میخاد خودشو بندازه خونتون بدون دعوت و میدونه ازش متنفرید باز هی میخاد یه جوری راه باز کنه خونتون چکار باید کرد؟اخلاقش صفره با همه چی کار داره فضوله و دخالتگر،

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

خب هر وقت زنگ‌زد از  سه بار یه بارشو قبول کن بگو خونه نیستم فلان البته من اونجور موقیعت قرار نگرفتما ولی بعضی افرادم خیلی پرو هستن خداروشکر من از اون لحاظ  رفت و امد شانس اوردن که بدون دعوت نمیان 

بالاخره خونه برادرشه نمیتونی بگی نیا ولی موقعی که خواست دخالت بکنه یا تو چیزی فضولی کنه کاملا قاطع بهش بگو عزیزم این مورد شخصیه تو فقط مهمونی قدمت روی چشم ولی اجازه نداری تو این چیزا دخالت کنی اینطوری رفت و آمدشم کمتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره خونه برادرشه نمیتونی بگی نیا ولی موقعی که خواست دخالت بکنه یا تو چیزی فضولی کنه کاملا قاطع ب ...

من کاریش ندارم فقط نمیخام ببینمش همین 

خب هر وقت زنگ‌زد از سه بار یه بارشو قبول کن بگو خونه نیستم فلان البته من اونجور موقیعت قرار نگرفتما ...

زنگ نمیزنه یهو میاد پشت در

هر چندماه یکبار برام شر درست میکرد 

یکبار که خونه تکونی داشتم ، اومد انقدر دخالت کرد پدرمو دراورد بس مسخرم کرد

آخرین باری که اومد فضولی کرد ، به شوهرم گفتم خواهرت بگو دست از سر من برداره اعصابم نمیکشه دیگه انقدر گفتم و گفتم که پیامش داد تو زندگی من دخالت نکن زنم حالش خوب نیست به تو ربطی نداره خونه ما چطوریه 

خواهرشم آتیش گرفت اومد دعوا جاریمم آورد، پدرشوهرمم اومد 

منم دیدم شوهرم عین موش آب کشیده ساکت نشسته زنگ زدم بابام گفتم بیاید تکلیف من مشخص کنید اینا قشون کشی کردن سرمن تو همه چی زندگی من دخالت میکنن

تا مامان و بابام برسن چنددقیقه شد فقط ولی خواهرشوهرم همون چنددقیقع فرار کرد رفت و دیگه هم باهاشون قطع رابطه کردم رااااحت آروم 

ببین  یه بار بحث دخالت فلان باز کن از همسایه زاد مثال بزن بگو  مثلن  خواهر شوهر دخترش خیلی دخالت میکنه فلان  ولی اصلا انقدر بدم‌میاد از اونجور ادما  کسایی که دخالت میکنن فضولی میکنن  یعنی  رو راست نگو دا فقط  بفهمون بهش 

سعی کن چیز زیادی از زندگیتو بهشون نگی تا دخالت کمتر بکنن مثلن اومدن خونت گفتن که اره بوفه کاش اینجا بود بگید که اونجا بد میشد اینجا جاش بهتره  یا اصلا جواب ندید خودتونو به نشنیدن بزنید