2777
2789
منم بدم میاد ازشاون پسر تیمسار بهتره

من نمیگم حتما تیمساره بهتره

من میگم شاید اخلاق دختره به امیر نخوره ........

عشق ادمو کور کنه بعدش که قیافش بعد ۳ سال تکراری شد اخلاق بد بروز دادن خودشونو میخواد طلاق بگیره؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاشق شده دیگه

عاشق قیافش یا اندامش شده میگیم اوکی حق داره.....

حالا سوالم اینه.....

از کجا معلوم پسره بتونه با اخلاقیات دختره کنار بیاد؟؟؟؟ سطح مالی پسره میتوکه جوابگوی نیازای دختره باشه؟؟؟؟

عاشق قیافش یا اندامش شده میگیم اوکی حق داره.....حالا سوالم اینه.....از کجا معلوم پسره بتونه با اخلاق ...

اول اینکه فیلمه دیگه اغراق زیاده داخلش 

بعد میخواد بگه آدمی که عاشق میشه حقیقتا رو نمیتونه ببینه کور و کر میشه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من نمیگم حتما تیمساره بهترهمن میگم شاید اخلاق دختره به امیر نخوره ........عشق ادمو کور کنه بعدش که ق ...

منم از عوضی بودنش بدم اومد اونجا که یقه ی صاحب کارشو گرفت خیلی ازش بدم اومد

گریم هوتن شکیباهم خیلی زشته اصلا به دل نمیشینه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اول اینکه فیلمه دیگه اغراق زیاده داخلش بعد میخواد بگه آدمی که عاشق میشه حقیقتا رو نمیتونه ببینه کور ...

درسته اغراق زیاده مثلا همون شب که فهمید خواستکارش اومده شب رفت دسته گل خرید اولا که کدوم گل فروشیی باز بوده ثانیا چقدر زود اماده کرده گلو....

این به کنار همه چیز فقط ظاهر و قیافه نیستش که

منم از عوضی بودنش بدم اومد اونجا که یقه ی صاحب کارشو گرفت خیلی ازش بدم اومدگریم هوتن شکیباهم خیلی زش ...

من کلا با پنچر کردن ماشین حال نکردم و بعدش اون دسته گلو فرستاد داخل ازش بدم اومد 

درسته اغراق زیاده مثلا همون شب که فهمید خواستکارش اومده شب رفت دسته گل خرید اولا که کدوم گل فروشیی ب ...

فیلمش گاف زیاد داره قبول دارم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
2790
2778
2791
2779
2792