nopor مدیر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 عنوان تسیان | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست بنظرتون اون پسر امیره یکم عوضی بازی در نمیاره؟؟؟؟ راستش از این قسمت امروزش ازش بدم اومد از حرکتش 1403/12/24 | 23:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nopor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 منم بدم میاد ازشاون پسر تیمسار بهتره من نمیگم حتما تیمساره بهترهمن میگم شاید اخلاق دختره به امیر نخوره ........عشق ادمو کور کنه بعدش که قیافش بعد ۳ سال تکراری شد اخلاق بد بروز دادن خودشونو میخواد طلاق بگیره؟؟؟
nopor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 من حس میکنم دوست امیر ک صابر ابره آخر دختره رو از چنگ امیر در میاره اون ساواکیههههاوه اوه اگه اونجوری بشه دارک میشه موضوع کههه😂😂😂😂
nopor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 عاشق شده دیگه عاشق قیافش یا اندامش شده میگیم اوکی حق داره.....حالا سوالم اینه.....از کجا معلوم پسره بتونه با اخلاقیات دختره کنار بیاد؟؟؟؟ سطح مالی پسره میتوکه جوابگوی نیازای دختره باشه؟؟؟؟
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14347 عاشق قیافش یا اندامش شده میگیم اوکی حق داره.....حالا سوالم اینه.....از کجا معلوم پسره بتونه با اخلاق ... اول اینکه فیلمه دیگه اغراق زیاده داخلش بعد میخواد بگه آدمی که عاشق میشه حقیقتا رو نمیتونه ببینه کور و کر میشه منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6502 من نمیگم حتما تیمساره بهترهمن میگم شاید اخلاق دختره به امیر نخوره ........عشق ادمو کور کنه بعدش که ق ... منم از عوضی بودنش بدم اومد اونجا که یقه ی صاحب کارشو گرفت خیلی ازش بدم اومدگریم هوتن شکیباهم خیلی زشته اصلا به دل نمیشینه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
nopor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 اول اینکه فیلمه دیگه اغراق زیاده داخلش بعد میخواد بگه آدمی که عاشق میشه حقیقتا رو نمیتونه ببینه کور ... درسته اغراق زیاده مثلا همون شب که فهمید خواستکارش اومده شب رفت دسته گل خرید اولا که کدوم گل فروشیی باز بوده ثانیا چقدر زود اماده کرده گلو....این به کنار همه چیز فقط ظاهر و قیافه نیستش که
nopor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3969 منم از عوضی بودنش بدم اومد اونجا که یقه ی صاحب کارشو گرفت خیلی ازش بدم اومدگریم هوتن شکیباهم خیلی زش ... من کلا با پنچر کردن ماشین حال نکردم و بعدش اون دسته گلو فرستاد داخل ازش بدم اومد
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14347 درسته اغراق زیاده مثلا همون شب که فهمید خواستکارش اومده شب رفت دسته گل خرید اولا که کدوم گل فروشیی ب ... فیلمش گاف زیاد داره قبول دارم منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤