2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک نکنم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شیرین چه قشنگهههههههه🥲🥲🥲🥲🫠🫠🫠🫠🫠

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فکر کنم رفیقههم با مهران هم با جمشیدنمیدونم میگم شاید🙄😂😂

با مهران فک کنم کار سیاسی میکنن

فکر کنم رفیقههم با مهران هم با جمشیدنمیدونم میگم شاید🙄😂😂

اخه این قسمت گفت کاش بچمو با باباش نمیفرستادم مهد که بچم بمیره

و اینکه 4 شنبه ها مهران مدیری میره دیدن حوری

آررررررررره خیلی نازه😍

لباساش

اتاقش

حتی معشوقه‌اش

همه چیش درجه ۱

با مهران فک کنم کار سیاسی میکنن

اها

اخه جمشید وقتی فهمید مهران میخواد بره پیش حوری، غیرتی شد😂😂🤣

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

اهااخه جمشید وقتی فهمید مهران میخواد بره پیش حوری، غیرتی شد😂😂🤣

شاید حدس شماها درسته من مطمئن نیستم که

لباساشاتاقشحتی معشوقه‌اشهمه چیش درجه ۱

هوتن منم خیلی جیگره خدایااااااااااااا😎😄

چقدر همه چی این سریال ناز و کیوته و دلبره😍😍✨

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز