2777
2789
عنوان

چقد خرم من

99 بازدید | 6 پست

با مامانم مثل رفیق بودم همه چیو بهش میگفتم 

یه مدته طولانیه نه پیشنهاد دارم نه خواستگاری نه چیزی 

ولله بزنه به کمرم اگه از خودم زیادی میگم به خدا از خوشگل ترین و خوش برخورد ترین دخترای فامیلم 

نمیدونم چرا هیچکی سمتم نمیاد 

اونروز منم با مامانم صحبت میکردم میگفتم شاید بختمو بستن و….

امروز مامانم سر یه جر و بحث باهاش 

بهم میگه بدبختی دیگه میگم چرا بدبختم من چیم کمه

نگا میکنه منو میگه بدبختی دیگه همین

حتی با ماماناتونم درد و دل نکنین پیش هیچکی ضعفتونو نشون ندین  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم میکنی، نگران نباش هیچکس از بعد ازدواجش راضی نیست😂ایشالا یه بخت دراز و بلند همیشه توش خوشحال باشی نصیبت شه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

آفرین اره منم بد جوری از مادرم ضربه خوردم 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

میگم ی سوال ببخشید. اگه پسری بدش بیاد از آدم وقتی ی لحظه آنلاین میشه پیام میاد سریع میره و سین هم نمیزنه ، و فقط حرفای جنسی میزنه، و وقتی هم ازش پرسیدم من چحور آدمیم گفت دیونه. 

این از آدم خوشش نمیاد مگه نه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

2790
2778
2791
2779
2792