2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

158 بازدید | 8 پست

بچه ها من 19سالم شد دوماه پیش .

بعدش رفتم کلاس آرایشگری .جاریم فهمید گفت این همه کارا رو نصفه نیمه ول می‌کنه این کارم بیخودیه بیخودی پول خرج می‌کنه .اینو برا این گفت چون چند بار باشگاه رفتم بعد نرفتم . خوب این دلیل نمیشه بقیه دخالت کنم تو زندگی من من موردی هستم یک روز یک چیزیو خیلی ذوقشو دارم روز دیگه خیلیا اینجورین.

حالا شوهرم از اون یاد گرفته میگه کارات نصفه نیمه ول میکنی مثلا ی پادری دارم میبافم چون خیلی زیاده چند روزه دیگه انجام ندادم میگه اونو خریدی وسایلاشو انجام ندادی باشگاه دو‌روز میری دیگه نمیری .

حالا چرا این همه حرفو میگه چون فقط بهش گفتم می‌خوام برم کاشت ناخن میگه نه نرو تو پول بیخودی خرج می‌کنی آخه این بیخودیه .

بهش گفتم الان خیلی کارت زشته ک پولایی ک‌ مال خودمه رو میبینی حساب میکنی .‌خوب پولو میده من 

دیگه حالا خرجش با منه ک چکار دوست دارم بکنم باهاش

میگه پول خودت ؟ گفتم یعنی چی .

میگه من کار میکنم پول در میارم اون وقت پول توعه آخه این حرفه ؟ زندگی همه چیش شریکیع 

پس منم خوبه بگم جاهازو من اوردم

حرف شوهرتون درسته 

کار کردن خیلی زحمت داره و سخته تویه این زمونه باید پول رو از زیر پای فیل در آورد 

بعد پولو بده شما هی این کلاس اون کلاس بری؟ 

نمیشه ک

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف شوهرتون درسته کار کردن خیلی زحمت داره و سخته تویه این زمونه باید پول رو از زیر پای فیل در آورد ب ...

زحمت داره ولی ربطی ب کاشت ناخن و اینا ندارع .

منم از اونا نیستم بیس چاری ازش پول بگیرم 

زحمت داره ولی ربطی ب کاشت ناخن و اینا ندارع .منم از اونا نیستم بیس چاری ازش پول بگیرم

ادم هر کلاسی میخواد بره باید به ایندش فکر کنه 

آینده ی کلاسه کاشت ناخن چیه؟ بعدا میری که کار کنی؟ 

کلاس کاشت ناخن نه عزیزم گفتم برا عید ناخن بکارم

اها 

اونو که حتما برو بایدم پول بده از الان نذار حرف جاری اینا تاثیری تویه زندگیت داشته باشه

همه میرن 

اها اونو که حتما برو بایدم پول بده از الان نذار حرف جاری اینا تاثیری تویه زندگیت داشته باشههمه میرن

برا من مهم نیست شوهرم تاثیر می‌ذارن روش من خودم‌درک‌دارم که زندگیا سخت شده و هرجا بالاست پول درآوردن سخته ولی من خودم هیچ پولی بابت کار بیخودی نمی‌گیرم عیدی فقط پول گرفتم لباس خریدم .اونم تازه کلا دو تومن بمن داده گفته برو شلوار و مانتو و لباس خونگی و شومیز همه رو بخر والا شلوارم فقط ی تومن شد . میگه ولخرجی . من چکار کنم که الان گرونه و پول مانتو شده ۲میلیون .

برا من مهم نیست شوهرم تاثیر می‌ذارن روش من خودم‌درک‌دارم که زندگیا سخت شده و هرجا بالاست پول درآوردن ...

بلاخره شوهر منم باید برا من کار کنه پولاشو من خرج کنم منتها چون خرج مامان باباشم با ماست . خرج برنج و گوشت و همه چیشون زورش میاد ی پول کاشت ناخن بده . بخدا مامانش کارت شوهرمو برمیداره می‌ره برا خودش مانتو گرون میخوره شال ۵۰۰ تومنی میخره اون وقت من دلم نمیاد سال گرفتم ۱۲۰