بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
ببین خودم لرم بزار برات توضیح بدم تو ایران خیلی شهرستان ها لرن مثلچهارمحال وبختیاری کهگیلویه و بویراحمد و لرستان و شیرازو بوشهر و...به لرا چهارمحال وبختیاری میگن لر بختیاری یا لر لرستان یا لر بویراحمدو...این کلمه لر برمیدارن فقط اسم شهر و منطقه رو میگن ماکه لری این موضوعات رو میدونیم ولی بقیه فکرمیکنن باهم فرق دارن یا بختیاری ها لر نیستن و اینکه لرها قومی و طایفه این و هر طایفه تو یه منطقه و روستا از قدیم ساکن بوده و با اینکه الان شهر هست بازم به اسم طایفه و ایل میشناسن و منطقه مثل مثلا بختیاری های چهارلنگ عفت لنگ یا لر نوآباد و ممسنی یا لر الیگودرز مثلا تو استان کهگیلویه و بویراحمد بویراحمد منطقه سردسیر و گرم سیر وقتی میگن اهل فلان منطقه است یا فامیلشون میگه و طایفه میفهمیم مال گرمسیر هست یا ازروی فامیل میفهمیم مال کدوم طایفه است فرقی ندارن فقط استان و محل زندگیشون فرق داره و میگن لر فلان منطقه لر مسجد سلیمان لر بختیاری و...موقع گفتن لر حذف میکنن چون اونایی که اطلاع دارن میدونن همه لرن
مثلاً این آهنگ یاروم یاروم سی تیلت غم و یاروم خهسه و خوردوم عزیزوم لری بختیاریه یا بویراحمدی ؟
گمونم بویراحمدی باشه
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..