2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لهجه شون یعنی؟ یسری کلماتشون متفاوته

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

لباس و لهجه فرق داره و چنتا از رسم رسومات 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نه صرفا فقط چهارمحال بختیاری

خوزستان و لرستان هم بختیاری دارن

جواب اسی هم فقط محل زندگیشون باهم فرق داره و اینکه لهجه هاشونم باهم فرق میکنه البته نه خیلی زیاد

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

لر بویراحمدی لرای جنوبن که تو شهرای یاسوج و بخش بویراحمد میشن 

بختیاری ها 

تو چهارمحال

اصفهان و شهرهایی از خوزستان 

پوشش یکم فرق دارع لهجشون یکم متفاوته

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

ببین خودم لرم بزار برات توضیح بدم تو ایران خیلی شهرستان ها لرن مثل‌چهارمحال وبختیاری کهگیلویه و بویراحمد و لرستان و شیرازو بوشهر و...به لرا چهارمحال وبختیاری میگن لر  بختیاری یا لر لرستان یا لر بویراحمدو...این کلمه لر برمیدارن فقط اسم شهر و منطقه رو میگن ماکه لری این موضوعات رو میدونیم ولی بقیه فکرمیکنن باهم فرق دارن یا بختیاری ها لر نیستن و اینکه لرها قومی و طایفه این و هر طایفه تو یه منطقه و روستا از قدیم ساکن بوده و با اینکه الان شهر هست بازم به اسم طایفه و ایل میشناسن و منطقه مثل مثلا بختیاری های چهارلنگ عفت لنگ یا لر نوآباد و ممسنی یا لر الیگودرز مثلا تو استان کهگیلویه و بویراحمد بویراحمد منطقه سردسیر و گرم سیر وقتی میگن اهل فلان منطقه است یا فامیلشون میگه و طایفه می‌فهمیم مال گرمسیر هست یا ازروی فامیل می‌فهمیم مال کدوم طایفه است فرقی ندارن فقط استان و محل زندگیشون فرق داره و میگن لر فلان منطقه لر مسجد سلیمان لر بختیاری و...موقع گفتن لر حذف میکنن چون اونایی که اطلاع دارن میدونن همه لرن

☃️

مثلاً این آهنگ یاروم یاروم سی تیلت غم و یاروم خهسه و خوردوم عزیزوم لری بختیاریه یا بویراحمدی ؟

گمونم بویراحمدی باشه

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..