2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

638 بازدید | 27 پست

شوهرم خیلی بد دهنه بامن بحثش میشه فوش زشت خواهر مادر میده امروز رفتیم خرید عید گفم پسندم نیس داد زد گور ب گور حرومی مادرت....  فلان دستمو چسبید سروند زمین 

ازدواج دوممه من پسر دارم اون دختر رفت ب دخترش کلی لباس خرید پسرمن حسرت شوهر اولم معتاد بود گذاشت رف ب بچمم خرجی نمیده  مجرد بودم خودم خرج بچمو میدادم الان شوهرم نمیده میگ بابای فلان فلان شدش بده چیکا کنم طلاق بگیرم ابروم میره

ان شاءالله زندگیتون رو به راه و شیرین بشه

خدا بهتون صبر بده و کم کم همه چیز درست بشه الهی

بس دعاها که خلاف است و هلاک، کز کرم می نشنود یزدان پاک، شکر ایزد کن دعا مردود شد، ما زیان پنداشتیم آن سود شد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریدم تو آبرویی ک برای داشتم بای زجر بکشی اگه میتونی یه خونه کوچیک بگیری جتی شده ۴۰ متری و مستقل بشی

حتما اینکار رو بکن  

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

قبلا ازدواج این اخلاقشو نفهمیدی؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

چرا میگین آبر‌و آبرو چیه حرف مردم؟کودمشون این روزای شما رو میبینن جدا شو خانم خودت باش منت کسیم نکش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نهه خودشو خیلییی قشنگ نشون داد

عزیزم اگه امکان داره برین مشاوره اگه نمیاد طلاق بگیر سخته ولی سخت تر اونه که خودتو بچت زجر بکشین 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

این مشکل راه های زیادی داره...

ولی هیچ وقت برای خوشامد بقیه و آبرو تصمیمی رو نگیر

آبرو بدترین چیز ممکنه...

دیشب رفته بودیم تولد ۱ سالگی یکی از اقوام بعد شکم مادرش خیلی بزرگ بود همه پچ پچ کردن که واای چرا به خودش نمی رسه این چه شکمیه بعد یه سال داره...بعد از کیک اومد و اطلاع داد که دومی رو حامله اس برای همین شکمش بزرگه دوباره پچ پچ شد که هنوز اولی یه سالش نشده دومی رو چرا اورد..

فهمیدم دهن مردمو نمی شه بست دور و نزدیکم نداره

اخ ازدواج دومم

ااصلا ازدواج هزارم 

چه کار اشتباهی کردی بابتش شرمنده باشی 

دزدی کردی هیزی کردی  ؟

همین مردم که از حرفاشون میترسی فردا روز خدایی نکرده به خاطر فشار روانی ام اس بگیری قرص اعصاب بخوری یه زنگ میزنن حالتو بپرسن.؟

بچت فردا کمبودای زندگیشو از چشم شما  میبینه نه مردم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...