2777
2789
عنوان

دعانویس😭😭😭😭😭

449 بازدید | 14 پست

بچها ابجیم گوشیش گمشده تو اسنپ هست ولی مرده میگه نیستش دروغ میده حتما 😭😭😭چیکارکنم پیداشه، نمیخام خانوادم بفهمن بنظرتون برم پیش دعانویسی چیزی حالم خیلی بده😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در دنیایــے پرهیـاهو تنهـــا یـاد خـــــداست که دلهـــارا آرام میکــند👑♥️

خب به پشتیبانی اسنپ بگو و اینکه مدام تماس بگیر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به پشتیبانی اسنپ بگو و اینکه مدام تماس بگیر

هی تماس میگیریم وای مطمعنیم تو اسنپ گزاشته

اگه میدونی تو اسنپه زنگ پشتیبانی اسنپ بزن بگو گوشیم تو گوشیش مونده و دروغ میگه که نیست

باش زنگش میزنم دعاکن😔😔

یه خانمی هست دعانویسه خیلی دعاهای رحمانی خوبی میده.زود نتیجه میده .قیمتش هم مناسبه.ولی به زنگ جواب نمیده اگر زنگ بزنید عصبانی میشه. فقط از واتس اپ یا ایتا بهش پیام بدید.09127865938

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: @Keysheyi