2777
2789
عنوان

😐کاش نرفته بودم رستوران

303 بازدید | 15 پست

امشب تولدم بود 

بابام گفت بریم رستوران 

حالا من هم رژیم هستم 

پیتزا ، ماهی ، کباب ، سالاد سزار همه اینا رو خوردم 

خیلی حس بدی دارم 

کاش نخورده بودم 

ولی از هر کدوم یکم خوردم

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم 

یه شب که هزار شب نمیشه

بی خودی ذهنت و درگیر نکن 

اگه بهت خوش گذشت ،خودت حال خودت و بد نکن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بیا منم بخور یه باره

بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای  تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون 

یه شب بوده نوش جونت ورزش کن بسوزه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

🤣😂😂😂عین من حالا من چاقم نیستم ولی عذاب وجدان منو میگیره نکنه چاق شم

من رژیمم 

برای بابام هم ناراحتم که زیاد شد پول اینا 

چقدر مثلا خوردی میتونی بگی چند قاشقبعدشم تو رژیم هر رفته یک روز یک وعده رو باید یک دل سیر خورددوما س ...

پنج قاشق برنج 

قد 157 وزن 67 سن 19