2777
2789
عنوان

درمان شپش مو😢

10185 بازدید | 50 پست

سلام دوستان. بیشتر از یک ماه پیش متوجه شدم موهای دخترم شپش گرفته از کجا نمیدونم. کلی بدبختی کشیدم کل خونه رو ضد عفونی کردم همه وسایلا رو شستم. چن بارم بردمش دکتر. از سرکه و مایونز و اسفند هم استفاده کردم. شپش سرش برطرف شد ولی رشکها تو سرش بود باهامم همکاری نمیکرد که دائم شونه کنم رشک ها از بین بره. دکتر گفت چون چن بار از شامپو استفاده کردی این رشکها سوختن دیگه تبدیل نمیشن. از اون وقتم دیگه شپش ندیدم تا امروز. باز تو موهاش شپش دیدم. انگار دنیا رو سرم خراب شده. دیگه واقعا طاقت شستوشو و ضد عفونی رو ندارم. نمیدونم چجور از شر این شپش ها راحت بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لامصب خیلی سخت جونن . پارسال موهای پسرم شپش افتاد .من همون شب که دیدم بردم موهاشو از ته زدم . حالا حالت عادی موهاش خیلی زود رشده ولی مگه دیگه رشد میکرد دلمو خون کرد .بچم ۴ ماه کلاه از سرش برنمیداشت 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

عزیزم نگران نباش من چن وقت پیش چن جا خوندم مطمئنم ک شپش واس مو مفید و باعث پر پشت شدن مو میشه  وواسه خداهر خودم اتفاق افتاد تا از بین رفت مردیم ولی الان موهاش خیلی پر پشت شد شده با اینکه قبلا می گفتیم خیلی کم پشته

اسپری وشامپوی ضدشپش بگیر

بااسپری متکاورخت خواب ولباس هاروضدعفونی کن

باشامپوهم سرشوبشورخوب میشع سریع

اگه میتونی موهاشوکوتاه کن

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

ببین دختر من چندبار تا به حال از مدرسه گرفته. موهاش هم تا پایین کمرشه و بسیار پره و واقعا دراوردن رشک ها تا دونه اخر تقریبا غیرممکنه.

من هربار سس مایونز فقط استفاده کردم.

ولی سس رو هم باید دو بار به فاصله یک هفته استفاده کنی تا برطرف بشن.

در مرتبه اول شپش ها میمیرن و تا هفته بعد رشک ها تبدیل به شپش میشن که باز سس رو استفاده میکنی و کلا نابود میشن. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.