2777
2789

اصلا عاقلانه نیست از الان برا سال بعد برنامه ریزی کنین چون سال به سال تغییرات داریم، من میگم بیاین حتی چن روزم به کنکور مونده نامید نشید و بخونید

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عاقلانه نیست از الان برا سال بعد برنامه ریزی کنین چون سال به سال تغییرات داریم، من میگم بیاین ح ...

راستش رتبه سه رقمی میخوام مطمئنم ک امسال نمیتونم بیارم. درکنار نهایی کنکورم میخونم یکم

تا کنکور تیر فکرکنم حدود ۱۰۰روز مونده باشهازالان برای اون تلاش کن نهایی هات هم خوب بده ان شاءالله قب ...

چرا پشیمون؟۱۰۰ روز کجا بود الان یماه دیگه کنکور اردیبهشته بعدشم فقط باید نهایی بخونم چون هیچی نخوندم نهاییو

چرا حتما بزارچون معدل نهاییت رو میسازه و میره توی معدل دیپلماما خب اگه پشت بمونی باید سال بعد هم شرک ...

سلامتو هویتو ۲۰ بگیرم سال بعد ک نمیخواد ترمیم کنم دیگه؟

بعد اینم میدونی ک اگ بخوای ترمیم کنی باید همه رو دوباره امتحان بدی و همه نمرات قبلی ت صفرن و هرچی نمره اخرین سالت باشه اون حساب میشه؟

حتی اگ یکی شم غیبت کنی همه نمرات اون سالت پوچ میشه و نمرات قبلی ت محسوب میشن

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

2790
2778
2791
2779
2792