2777
2789
عنوان

زن همسایه و درخواست طلاق من

270 بازدید | 20 پست

سلام خانما شوهرم همیشه از همسایه جفتیمون بد میگه اینکه خانواده روب راهی نیستن و من هیچ جوره نباید باهاشون در ارتباط باشم حتی درحد سلام 

حالا دیشب دختر همین همسایمون با لباس راحتی اومد بیرون حجابش درست نبود جلو شوهرم منم از شوهرم ناراحت بودم بهش گفتم میشه جلو شوهرم اینطور نباشی اونم عذرخواهی کرد و رفت لباس پوشید واما شوهرم

شوهرم با همین همسایه خوش برخورده و سلام و احوال پرسی هاشو داره در صورتی ک میگه تو نباید سلام و احوالپرسی کنی خلاصه اومدیم خونه باهاش دعوام شد ک چرا خودت آزادی و من محدود در همه حال

شروع کرد ب کتک کاری و زنگ زد خانوادم منم زنگ زدم پلیس بیاد صورت جلسه کنه ک منو بیرون کرده از خونه

شوهرم چیزی ب نام خودش نداره برم دادگاه مهریمو اجرا بزارم ک بترسه بدونه قصیه جدیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه وقتی قضیه جدیه چکار به مال و اموالش داری برو بزار اجرا ، میخوای بترسونی که مثلا مالی هم میداش راهش نبود چون زرتی آشتی میکنی تشریف میاری خودتو سبک میکنی اونم بلده بعدا چه جوری کلاهشو محکم نگه داره 

مگه حرمتی هم بوده ک بخواد بمونه؟!ب خاطر حرمت باید کتک بخوره؟!....

اون آقا نگف حرمت نگه داره و نره اجرا بزاره منظورش اینه مثلا با اجرا گذاشتن میخوای آدم بشه ؟ که خیر این راه حل همه چیو بدتر میکنه

شاید بخواد زندگی کنه

درست میگین 

اما در هر صورت هیچ حرمتی دیگه تو اون خونه نمونده.

قطعا اولین بارش هم نبوده.

مطمئنا خیلی حرفا و توهین ها هم رد و بدل شده.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
واقعا با چه رویی گفتیم میتونی جلوی شوهرم اینطور نباشی!!!!چقدر خودتون کوچیک میکنید .حالا خوبه هیچی هم ...

چ ربطی داره خو ادم باید ی جاهایی رعایت کنه بیرون جلو هرکی میخواد هرطور باشه ب اسم اینکه شوهرت مثل  داداشمه ک نباید جلوش لخت بگرده

دیگه وقتی قضیه جدیه چکار به مال و اموالش داری برو بزار اجرا ، میخوای بترسونی که مثلا مالی هم میداش ر ...

خو چیکار کنم همه چی هم داره ولی بنام خودش نیست یا قولنانه ایی هستش  

ادم مکاریه تو خونه ی جوره بیرون ی جور دیگه