2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

199 بازدید | 18 پست

ی وقتا به خودم میگم چه مسئله ای وجود داره که هیچ پیشنهادی ندارم چه چیزی وجود داره که هیچ آدمی نمیاد سمتم ۲۸ سالمه ی آدم حسابی نیومده بهم پیشنهاد بده در حالی که شاغلم تو اجتماعم روابط اجتماعیم خوبه تیپ و قیافمم خوبه ولی هیچ پیشنهادی ندارم و دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم آیندم زندگیم قراره چی بشه 

بخدا هم سنام دوستام اونایی که از من کوچکترن ازدواج کردن بیشترشونم بچه دارن آخه مگه من چه گناهی کردم که نباید هیچ پیشنهادی داشته باشم اونم تو این سن که دیگ کم نیس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به استایلت برس 

همه فکر میکنن خوش استایلن مث عمه خودم که ۷ تا رنگو میخواست ست کنه🤦🏻‍♀️

با استایلیست حرف بزن یا از تو پینترست ایده بگیر

محیط کارت زن و مرد با همن؟

کاربری مال ۲ نفره🦥

واقعا بی انصافیه 

پسر ۳۰ ساله میاد دختر ۲۰ ساله میگیره 

اون دختر نباید قبول کنه ، اینکارارو میکنن واقعا یسری جوونا بلاتکلیف هستن 

قربونت برم قسمت شاید فردا شاید یماه دیگ شاید یکسال دیگ 

منم مث شما

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

به استایلت برس همه فکر میکنن خوش استایلن مث عمه خودم که ۷ تا رنگو میخواست ست کنه🤦🏻‍♀️با استایلیست ...

من فکر نمیکنم واقعا خوب ست میکنم و مثل عمه شما نیستم 

بله خانم و آقا هستن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
واقعا بی انصافیه پسر ۳۰ ساله میاد دختر ۲۰ ساله میگیره اون دختر نباید قبول کنه ، اینکارارو میکنن واقع ...

من ۲۸ سالمه از ۲۳ سالگی هی بهم میگن فردا ماه دیگ سال دیگ 

ولی هیچکس نمیاد 😔

من ۲۸ سالمه از ۲۳ سالگی هی بهم میگن فردا ماه دیگ سال دیگ ولی هیچکس نمیاد 😔

من دوستام کلی خواستگار و پیشنهاد ولی من نه درحالیکه سرتر از اونام 

پرسیدم گف یه خیاط معرفی میکنه هفته ای من تا

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

خودتم یه تلاشایی بکن دیگه برو مسجد محل یا پایگاه بسیج بگو میخوام زمانی که فرصت دارم بیام تو کارها به ...

😐😐😐 برم مسجد یا پایگاه بسیج؟ برم چیکار؟ 

من شاغلم تو اجتماعم این از نظر شما تلاش نیس؟

فقط مسجد و بسیج تلاش محسوب میشن؟

بعدشم من اصن میرسم به نظر شما ؟

باید کسی شمارو ببینه تا بپسندن تو اجتماع ظاهر شوتو اینستا هم فعالیت داشته باش خیلی از دوستای من از ا ...

😐😐😐😐 نمیدونم چرا کامل نمیخونید 

من تو اجتماعم 

اینستا چند نفر اومدن که خوب نبودن