2777
2789

واسشون هرکاری میکردم تا بمونن نرن شاید به درد بخورن هه

من ۲۱ سالمه دانشجویم فهمیدم واقعا دیگه به درد نمیخورن میلم به تنهایی هم بیشتره حال و حوصله هیچ کدومشون هم ندارم

ولی خدایی گاهی اوقات هم خوب بودن ولی از یه جایی به بعد دیگه خوب نبودن مفید نبودن وقت تلف کردن بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دشمن نشن ولی دوست هم نیستن دیگه

اتفاقا میشن

بزار درست تموم بشه ، وارد اجتماع بشی، وقت ازدواح و کار که بشه همه دشمنت میشن، حتی رفیق صمیمیت

من خودم کسایی ک فکر میکردم دوستم هستن با فیلم بازی کردن نابودن کردن

از اولشم دشمن خونیم بودن و نقش بازی کردن

😘Thanks GOD 
آره خیلی وقته همشونو گذاشتم کناربه هر حال من متاهل بودم و صمیمی ترین دوستم که شبانه روز یاهم بودیم م ...

منم به این نتیجه رسیدم فعلا تنها بمونم تا انشالله که ازدواج کنم 

اتفاقا میشنبزار درست تموم بشه ، وارد اجتماع بشی، وقت ازدواح و کار که بشه همه دشمنت میشن، حتی رفیق صم ...

من از وقتی رفیق به اصطلاح صمیمی رو از دست دادم تقریبا اولی و آخریش بود سعی کردم مثل اون پیدا کنم واقعا هم خوب بود ولی دیگه نشد که نشد منم بیخیالش شدم و دیگه نمیخوام بع کسی اونقدر نزدیک بشم دوستایی دارم گه گاهی احوال همو میگیریم ولی بازم مفید نیستن حداقل برای من شاید تقصیر خودمه 

من توی14 سالگی فهمیدم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…