2821
2789
عنوان

خواستگاری

155 بازدید | 14 پست

سلام به همه ی عزیزان خانمای بزرگوار راستش خواهرم یه خواستگار بختیاری داره از طرفای آباده می خواستم ببینم فرهنگ و تفاوت هاشون توی رفت و آمد و مسائلی مثل خواستگاری و ازدواج چیه؟خودمون فارس هستیم و یزد ساکنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به عنوان یه بختیاری میگم

الان که جوونا مثل زمان قدیم نیستن برای رفت و امد همه چی معقوله

ولی خب ما عروس و داماد اصفهانی و شیرازی داشتیم هم ما مثل اونا شدیم هم اونا مثل ما

😍😍😍بختیاری ها عشقن

درسته خیلی قوم خوبین ولی من دوستم بختیاریه با پسر عمو هاش دست میده و روبوسی می کنند میگه مثل خواهر و برادریم ولی ما فرهنگمون اینطوری نیست به زور به پسرخاله هامون سلام میدیم.نمیدونم حالا همه بختیاری ها اینطورین؟

درسته خیلی قوم خوبین ولی من دوستم بختیاریه با پسر عمو هاش دست میده و روبوسی می کنند میگه مثل خواهر و ...

ما بختیاری هستیم و باید بگم من ب شخصه اصلا دست نمیدم با پسر عموم و خیلی حساسم 

بستگی داره بابا همه اینطور نیستن ب عقیده طرف بستگی داره

مشکلی نیست عزیزم بلاخره فکر کنم رسم و رسومات مشترک زیاد باشه

رسم یلدایی و عیدی نداریم، چهارقلم بزرگ رو معمولا داماد میخره، طلا میخرن اما نه خیلی زیاد، آدمای صاف و ساده‌ای هستن معمولا و اکثرا اهل خرج. 

فکرکنم جزئی سوالی داشته باشید بپرسید بهتر بتونم جواب بدم🥲😂

ما بختیاری هستیم و باید بگم من ب شخصه اصلا دست نمیدم با پسر عموم و خیلی حساسم بستگی داره بابا همه ای ...

مرسی عزیزم باید حتما ازشون بپرسه ببینه توی این مورد چه نظری دارن

رسم یلدایی و عیدی نداریم، چهارقلم بزرگ رو معمولا داماد میخره، طلا میخرن اما نه خیلی زیاد، آدمای صاف ...

مرسی عزیزم در مورد عروس فارس چه نظری دارند؟واینکه چه رسومات براتون توی رفت و آمد ها خیلی اهمیت داره؟مثلا عروس چقدر باید برون گرا باشه؟

مرسی عزیزم در مورد عروس فارس چه نظری دارند؟واینکه چه رسومات براتون توی رفت و آمد ها خیلی اهمیت داره؟ ...

اکثرا آدمای بشاش و پرانرژی هستند عروس هم سرد نباشه و خوشرو باشه. رسم و رسوم خاصی ندارن بختیاریا کلا فقط پسرها معمولا به شدت خانواده دوست و مادردوست هستن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز