2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهااای همون 6 تا درس چون تاثیر مستقیم تو کنکور داره اگه بد بدی باید سال بعد ترمیم کنی همین الان خوب بخون که دیگ نیوفته سال بعد

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

نهااای همون 6 تا درس چون تاثیر مستقیم تو کنکور داره اگه بد بدی باید سال بعد ترمیم کنی همین الان خوب ...

من خودم 12 انسانی هستم چون پارسال زیا.د خوب ندادم مجبورم ترمیم کنم 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

بستگی به سطح خواهرتون داره 

طبیعتاً اولویت باید نهاییا باشه نهاییا میتونن آدم رو حسابی جلو بندازن و تراز خوبی بدن و دیگه خدایی نکرده سال بعد دنگ و فنگ ترمیم رو نداشته باشین 

و اینکه تابستون امید به خدا یبار دیگه می‌تونه دروس پایه رو مرور و تست زنی و جمع بندی کنه

ولی اگه سطحشون اوکیه و در طول ترم خونده و تایم اضافی میاره در کنار نهاییا تست زنی هم کنه خوبه 

بستگی به سطح خواهرتون داره طبیعتاً اولویت باید نهاییا باشه نهاییا میتونن آدم رو حسابی جلو بندازن و ت ...

سطحش متوسطه ، دهم نخونده تابستون بنظرتون میشه تابستون دهم یازدهم خوند؟ کتاب تست مادر پدرم نمیخرن باید تا خرداد خودم برم سر کار بخرم

سطحش متوسطه ، دهم نخونده تابستون بنظرتون میشه تابستون دهم یازدهم خوند؟ کتاب تست مادر پدرم نمیخرن بای ...

اول از همه قابل تقدیره که برا موفقیت خواهرتون تلاش میکنید و کار میکنید درود بر شما

ببین تاثیر نهاییا در کنکور ۶۰درصده که خودش می‌تونه خیلی به آدم کمک کنه و کسب نمره خوب تو نهاییا از کسب درصد تو کنکور راحت تره

و تاثیر نهایی های یازدهم هم در حدود بیست درصد هست

من باشم خیال خودم رو اول از نهاییا راحت میکنم و تلاش میکنم که حداکثر نمره و تراز ممکن رو تو نهاییا بگیرم

رشته تحصیلی خواهر شما چیه؟

اول از همه قابل تقدیره که برا موفقیت خواهرتون تلاش میکنید و کار میکنید درود بر شماببین تاثیر نهاییا ...

انسانی،مرسی از شما چون خودم با این پدر ماددر بودم و سختی کشیدم

انسانی،مرسی از شما چون خودم با این پدر ماددر بودم و سختی کشیدم

ببین اگه تجربی بود میگفتم یکم سخته ولی انسانی می‌تونه 

یه سری دروس انسانی به راحتی تابستون جمع میشن امید به خدا ایشالا ولی دروسی مثل علوم فنون ریاضی و عربی نیاز به تلاش بیشتری دارن و جمع میشن 

من میگم خواهر شما اولویت اولش رو بزاره رو نهاییا امید به خدا تا حداکثر نمره و تراز ممکن رو کسب کنه و اگه تایم آورد تستی دروسی رو هم که میخونه کار کنه و اگه نه صرفاً همون نهاییا باور کنید نمره خوب نهایتا می‌تونه هم به آدم اعتماد بنفس بده و هم آدم رو بندازه جلو و تایم کافی هست برا نهاییا 

و بعد امید به خدا تابستون دروس دهم و یازدهم رو جمع بندی کنه میتونه تابستون از برنامه راهبردی تابستون قلمچی که تو گوگل سرچ کنه میاد برای برنامه ریزی تابستون الگو برداری و استفاده کنه 

و اکثرا دروس پیچیده نیستن و می‌تونه خودش بخونه و نیاز به کلاس نداره و مطابق همون برنامه جمعشون کنه 

و برا دروسی مثل ریاضی و علوم و فنون و عربی اگه خودش می‌تونه جمع کنه و بخونه کنکوری که عالی اما اگه نه می‌تونه از فیلم موسسات کنکوری مثل کلاسینو تاملند و ماز استفاده کنه برا کنکوری خوندن تابستون

ایشالا خواهران موفق بشه

ببین اگه تجربی بود میگفتم یکم سخته ولی انسانی می‌تونه یه سری دروس انسانی به راحتی تابستون جمع میشن ا ...

ممنونم از شما خیلییی ممنونم فقط یه سوال چیکار کنه مطالب فراموش نشه از ذهن

ممنونم از شما خیلییی ممنونم فقط یه سوال چیکار کنه مطالب فراموش نشه از ذهن

خواهش میکنم ببینید مطالب برای اینکه فراموش نشن نیاز به بازه های مرور دارن و حالا بازه های مرور چجوریه

مثلا ما امروز میخوایم تاریخ بخونیم مثلا بیست دقیقه اول تایم رو اختصاص می‌دهیم به مباحث جلسه قبل و بصورت کلی مرور می‌کنیم یا اینکه یه چند تا تست کوتاه از جلسه قبل میزنیم تا مطالب مرور بشه

یکی دیگه از روش های مرور اینه که فصل به فصل باشه مثلا وقتی یه فصل تموم میشه قبل ورود به فصل جدید مطالب فصل قبل مرور بشه یه دور دیگه که می‌تونه تستی محور هم باشه و هم تشریحی اینجا چون یه دور مطالب رو خوندیم خیلی کمتر از سری قبل زمان میگیره و به تثبیت کمک می‌کنه

یه روش دیگه می‌تونه به سبک آزمونای آزمایشی باشه که دانش آموزا یازده روز درس میخونن در دو روز غالبأ به صورت تستی بیشتر مطالب رو مرور و جمع بندی میکنن و روز 14 آزمون رو میدن

بازه های مرور نیمسال به نیمسال هم داریم مثلا بچه ها وقتی یه نیمسال تحصیلی تموم میشه قبلا ورود به نیمسال جدید یه دور مطالب رو مرور جمع بندی میکنن

یا بازه ی مرور عید نوروز که فرصتیه بچه ها مطالبی که تا الان خوندن رو یه دور مرور کنن و تثبیت کنن و نقاط ضعفشون رو پوشش بدن