2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

68 بازدید | 9 پست

من پشت کنکوریم تو دوران عید رفت و آمدمون زیاده و کتابخونه ها هم بسته‌ان می‌خوام برم پانسیون میشه ۱۸۰۰ خودم ۱۳۰۰ پس انداز کردم ۵۰۰ تومن نیاز دارم به بابام گفتم گفت تو درس نمی‌خونی من از این پولا نمیدم بهت بابام خیلی پولداره ولی حاضر نیست اینقدر پولو بهم بده من واقعا درس میخونم مدرسه تیزهوشانم هستم هیچوقت تو زندگیم منو هیچ کلاسی نفرستاد حتی شهریه مدرسه‌مو به زور میداد خیلی اذیت میشدم بابت شهریه،دلم برا خودم میسوزه وقتی خرج کردن بقیه خانواده ها برا بچه هاشون رو میبینم،هرکی اینو دید دعا کنه امسال قبول شم از این خونه برم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

خیلی متاسفم که در چنین وضعیتی هستی، واقعا موقعیت سختیه. می‌فهمم که پشتیبانی پدر و مادرت برات خیلی مهمه و وقتی که احساس می‌کنی حمایت نمی‌شی، می‌تونه خیلی ناامیدکننده باشه. اما تو باهوش و بااستعدادی و اینو قبلا هم ثابت کردی.

شاید بتونی با پدر یا مادرت دوباره حرف بزنی و توضیح بدی که چقدر این فرصت برایت مهمه و چطور می‌تونه در آینده بهت کمک کنه. تلاش کن تا بدونید چقدر براشون ارزش قائلی و آماده‌ای سخت تلاش کنی تا به هدف‌هات برسی.

اگر همچنان نشد، سعی کن به دوستان یا اقوام نزدیکتری مراجعه کنی و ازشون کمک بگیری. ممکنه بتونند بهت قرض بدن یا راهکارهای دیگه‌ای پیشنهاد کنند.

مهمتر از همه، به خودت ایمان داشته باش. تو توانایی‌ها و استعدادهای زیادی داری که می‌تونی بهشون تکیه کنی. برای موفقیتت دعا می‌کنم و امیدوارم بهترین نتیجه‌ها رو بگیری. 🌟

اگر فکر می‌کنی صحبت کردن با یک مشاور یا روان‌شناس می‌تونه کمکت کنه، حتما این گزینه رو هم در نظر بگیر. آنها می‌تونند راهکارهای مفیدی برای مدیریت استرس و شرایط موجود ارائه بدهند.

تازه منم تیزهوشانی ام

میتونم یه سوال ازت بپرسم؟❤️

خیلی متاسفم که در چنین وضعیتی هستی، واقعا موقعیت سختیه. می‌فهمم که پشتیبانی پدر و مادرت برات خیلی مه ...

ممنونم ازت

جانم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معدل باید بالای چند باشه فداتشم؟ معدل مستمر و نوبت اول رو میگم

واسه اینکه اخراج نکنن؟ یا منظورت اینه که چه معدلی خوبه؟

اخراج نکنن❤️

فکر میکنم باید بالای ۱۸ باشه،من همیشه بالای ۱۸ بودمو مشکلی نداشتم ولی حقیقتا کسی از مدرسه‌مون رو اخراج نکردن فقط یه نفر اوضاع درسیش خیلی خراب بود فکر میکنم معدلش رو ۱۵-۱۶ بود سال دوازدهم بهش گفتن برو یه مدرسه دیگه ثبت نام کن

اها متشکرممن معدلم۱۹/۲۷ بود استرس گرفته بودم

نه عزیزم معدلت خیلیم خوبه اگه تو نهایی هم همین معدل رو بگیری حتما موفق میشی