setare8hanaii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 414 عنوان کنکور زبان 39 بازدید | 5 پست کنکور زبان بعد از کنکور رشته های اصلی؟؟چطوری توی یک روز هستن؟ 1403/12/24 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_julia عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2346 خب ساعت هاشون فرق میکنه من پارسال فکر کنم ساعت ۲ آزمون دادم...یادم نیست دقیق 🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید
setare8hanaii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 414 خب ساعت هاشون فرق میکنه من پارسال فکر کنم ساعت ۲ آزمون دادم...یادم نیست دقیق چقدر بدمن فکر کردم یه روز قبلشهثبت نام کردم که توی زبان تجربه کنم ببینم چجوری بعد برم کنکور اصلی😔😂
_julia عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2346 چقدر بدمن فکر کردم یه روز قبلشهثبت نام کردم که توی زبان تجربه کنم ببینم چجوری بعد برم کنکور اصلی😔😂 قبلنا اینجوری نبود الان تو دو روز جمعش میکنن منم دوست دارم تجربی و زبان شرکت کنم فعلا اردیبهشت زبان شرکت کردم خواستم تیر تجربی ثبت نام کنم ولی هیچی واسه تجربی نخوندم😑 🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید
setare8hanaii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 414 قبلنا اینجوری نبود الان تو دو روز جمعش میکنن منم دوست دارم تجربی و زبان شرکت کنم فعلا اردیبهشت زبان ... از الان بخون برای تیر خبمگه نهایی هم باید بدی الان؟؟
_julia عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2346 از الان بخون برای تیر خبمگه نهایی هم باید بدی الان؟؟ اره واسه همین حس میکنم نمیرسم وگرنه اگه فقط کنکور بود میشد 🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید