galexis مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1082 عنوان شیر ماهی 67 بازدید | 9 پست سلام شیر ماهی خریده همسرم که کلفت و ارتفاع دار منظورمه برش زده،میترسم نپزه داخلش چه کار کنم؟ 1403/12/24 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57999 اگه میتونی نصفشون کن شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
دخترمدنیام27 عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 4261 منظورت ماهی شیر هست؟؟اگه ماهی شیر هست میپزه نگران نباش
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18547 من خودم تاحالا نگرفتم ولی خواهر شوهرم پیاز و سیر و ادویه اینا میزد قلقلی میکرد میپخت خیلی عالی میشد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊
galexis مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1082 منظورت ماهی شیر هست؟؟اگه ماهی شیر هست میپزه نگران نباش اره عزیزم مطمعنی؟چون به پسر کوچیکم میدم میترسم
galexis مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1082 من خودم تاحالا نگرفتم ولی خواهر شوهرم پیاز و سیر و ادویه اینا میزد قلقلی میکرد میپخت خیلی عالی میشد قلقلی یعنی چی
galexis مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1082 کلا ماهی شیرو همینطوری برش میزنن زیرشو زیاد نکن خوب چرا اینطوری برش میرنن کن استرس میگیرم🤣🤣
گوهرخانوم۹۳ عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2275 خوب چرا اینطوری برش میرنن کن استرس میگیرم🤣🤣 دیگه نمیدونم تا بوده همینطور بوده😂😂
galexis مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1082 دیگه نمیدونم تا بوده همینطور بوده😂😂 یعنی توش قشنگ میپزه