لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 عنوان چه رنگی بگیرم🌸 76 بازدید | 11 پست برای عید مانتو و شلوار مشکی خریدم و کتونی سفیدشال و کیف سفید بگیرم یا مشکی؟ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊 1403/12/24 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1581 تیپتو همش مشکی نکن دلگیرررره چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
shinaaakhanoom عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1239 سفید دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙 ♡میگذرنروزایسخت🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 تیپتو همش مشکی نکن دلگیرررره مشکی و سفید میشه ، مانتو رنگای دیگه که قشنگ باشه پیدا نکردم •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 سفید شال و کیف جفتشون سفید؟ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1581 مشکی و سفید میشه ، مانتو رنگای دیگه که قشنگ باشه پیدا نکردم اره بقیع چیزاتو سفید بگیر چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
del_shekasteh_80 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 161 شال کیف کفش سفید بگیر من پارچه گرفتم ژاکارد سفید کرمه شلوارم مشکیه شال و کفشم سفید کیف نمیندازم اگه بخوام بندازم هم مشکی دارم هم سفید التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 شال کیف کفش سفید بگیر من پارچه گرفتم ژاکارد سفید کرمه شلوارم مشکیه شال و کفشم سفید کیف نمیندازم اگه ... برای شما هم ترکیب قشنگیهاره نظرم همینه سفید بگیرم خیلی مشکی نشه. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
shinaaakhanoom عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1239 شال و کیف جفتشون سفید؟ چون کتونی سفید گرفتی ، کیف باید سفید باشه .حالا میتونی شال سفید بگیری یا شالی باشه که سفید و مشکی باهم باشن . ولی کلا به مشکی هر رنگ شالی میاد ، سرخابی ، قرمز ، آبی کاربنی و.... دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙 ♡میگذرنروزایسخت🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]
del_shekasteh_80 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 161 برای شما هم ترکیب قشنگیهاره نظرم همینه سفید بگیرم خیلی مشکی نشه. ممنونم دوست عزیز ان شالله شماهم با دل خوش بپوشید اره کامل مشکی خوب نیست من مشکی دوس دارم ولی شوهرم خوشش نمیاد اجازه نمیده میگه یا شلوار مشکی بپوش یا مانتو یا اگه دوتا در نهایت پوشیدی شال و کفشت رنگی بپوش حتما شال سفید هم واقعا شیکه کفش سفید هم عالیه التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 چون کتونی سفید گرفتی ، کیف باید سفید باشه .حالا میتونی شال سفید بگیری یا شالی باشه که سفید و مشکی با ... پس همون سفید میگیرماره اتفاقا یه استایلی دیدم مشکی و چری رو ست کرده بود. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4565 ممنونم دوست عزیز ان شالله شماهم با دل خوش بپوشید اره کامل مشکی خوب نیست من مشکی دوس دارم ولی شوهرم خ ... ممنونم لطف دارید🤍بله حق دارن کلا مشکی باشه حس خوبی نمیده. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊