atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 عنوان کنکوری ها 61 بازدید | 11 پست با معدل۱۷میانگین۲۰ درصد میشه دانشگاه ازاد قبول شد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1403/12/24 | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 چه رشته ای؟ تاپ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 چه رشته ای وکالت به ارزوم نرسیدم رفتم سراغ پلن دوم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 دولتی هم میشه بستگی داره چه رشته ای بری وکالت نقشه دومم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 معلومه که نه😑 اصلا نمیشه خب چه رشته هایی میشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
tatafafa عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2631 وکالت به ارزوم نرسیدم رفتم سراغ پلن دوم منظورت حقوقه؟ پیام نور هم میتونی بخونی بستگی داره بعد از فارغ التحصیلی آزمون وکالتو قبول شی یا نه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 منظورت حقوقه؟ پیام نور هم میتونی بخونی بستگی داره بعد از فارغ التحصیلی آزمون وکالتو قبول شی یا نه نه ازاد میخوام او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
پیشیی_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1994 اصلا نمیشه خب چه رشته هایی میشه اکه انسانی هستی حقوق میخوای بدون کنکورم میتونی بری دانشگاه ازادونیاز به کنکور نیست