2789

تحت وب

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باید اشتراک بخرم ؟ چقد گرونه

آره تو دیجی کالا اون قسمتی که با سکه هات کد تخفیف میگیری کد تخفیف سیب اپ هست 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

متوجه نمیشم ، از هرجا بخوام بگیرم پولیه ، درسته ؟

نه 

برنامه های ایرانی مثل اپای بانکی رو با سافاری بزن تحت وب خودش توضیح داده که چه شکلی نصب میشه خیلی راحته

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نه برنامه های ایرانی مثل اپای بانکی رو با سافاری بزن تحت وب خودش توضیح داده که چه شکلی نصب میشه خیلی ...

میشه یه عکس بفرستید سایتشو ببینم ، اینی که شما میگید رو زدم بازم سیبچه و اینا اومد 

میشه یه عکس بفرستید سایتشو ببینم ، اینی که شما میگید رو زدم بازم سیبچه و اینا اومد

عکس دیر میاد صبر کن

هر برنامه ای میخوای که ایرانیه تو مرورگر سافاری بزن تحت وب

بعد این جوری که با شماره زدم نصبشون کن

خیلی لطف کردی ممنونم

خواهش میکنم❤️

سلام کسی از سلامت باطری ایفون اطلاعات داره

من تازه باطریمو عوض کردم و مهلت تست داره 

اما نمیدونم تا چه تایمی  چه حد کم کنه نرماله 

مثلا من ۱ساعت ۴۰ دقیقه رفتم یوتیوب شارژم از ۵۳ درصد شد ۳۰ درصد

نرماله تو ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه ۳۳ درصد کم کنه ؟؟؟؟

توروخدا کسی میدونه اطلاعات بده بهم🙏🏻