میخاد کل عیدو بیاد خونمون من روزه میشم وقتی هم روزم بی حالم میخام تا ظهر بخوابم ولی اگه ایشون بیان باید ساعت ۸ پاشم صبحانه آماده کنم ظهر هم ناهار بهش بدم خدایی برام سخته ولی چاره ای ندارم شما بودید چیکار میکردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چرا روزه نیست و چرا میخاد بیاد کل عیدو بمونه اگه هم میاد حداقلش خودش از خودش پذیرایی کنه من چند ساله ک روزه ها میفتع تو عید خونه مامانم نمیرم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من بودم سحر صبحانه آماده میکردم میگفت مادرجون من خواب بودم شما بخورید ظهرم ناهار درست میکردم برا افطار و سحر خودم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
حالاشمابزاربیاد اون خودش میفهمه که بایدکمک کنه. بعضیام روزن هم غذا درست میکنن هم کارا روانجام میدن ولی حالاکه میاد خودشم کمک میکنه. درضمن روزتون قبول ❤️ماروهم دعاکنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻