2777
2789
عنوان

ناراحتم

130 بازدید | 18 پست

دوستان .. میشه واسم دعا کنید

احساس میکنم سنم رفته بالا و اونایی که مناسب من هستن میرن سراغ کوچیکتر از من😔  اگه هرکسی به سهم خودش قانع بود اینطور نمیشد.  

من اینقده صبر نکردم تلاش نکردم واسه اهدافم که در آخر با یه ادمی ازدواج کنم که شرایطش پسندم نیس. از جمله اختلاف سنی یا شغلش

اونهمه سالی که تنهایی گذروندم با امید یه بخت خوب پس چی میشه🙃 خب اگه میخواستم اینجوری ازدواج کنم تو سن پایین با هر کی شد ازدواج میکردم دیگه

خیلی حالم گرفته اس از زمونه ای که دارم داخلش زندگی میکنم

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

خوب اشتباه کردی

ببخشید اینو میگم اما من چه مرد و چه زن زیاد دیدم یک ایدال دران تو ذهنشون و میگن ازدواج دقیقننن طبق اون و 

اتفاقن اصلن همچین موردی براشون پیش نیومده

و الان تنهان

مثلن دوست شوهرم که ۴۰ سالشه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق دیپلم داری؟

عاره

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

ببین اینکه یه پسر ازت چند سال کوچکتر باشه ولی پخته باشه لزوما بد نیست ازدواجهای موفق اینجوری دیدم به ...

کوچکتر؟🙄 من دارم میگم اونایی که سنشون مناسب منه ینی فقط چند سالی از من بزرگترن میرن سراغ کوچکتر از من. بعد یه پسر کوچکتر از خودم بیاد سراغ من؟😐 

کوچکتر؟🙄 من دارم میگم اونایی که سنشون مناسب منه ینی فقط چند سالی از من بزرگترن میرن سراغ کوچکتر از ...

مورد بوده پسر کوچکتر از دختر بزرگتر خوشش اومده ولی پسر واقعا آقاست و پخته خوشبخت هم شدن

خوب اشتباه کردیببخشید اینو میگم اما من چه مرد و چه زن زیاد دیدم یک ایدال دران تو ذهنشون و میگن ازدوا ...

همه آدما همینجورن.. مگه مردا ایده ال گرا نیستن که میرن سراغ یه دختر ۲۰ ساله؟ 

ولی من واقعا رو خیلی چیزا گیر نبودم قبلا. مثلا شغلش چی باشه یا تحصیلات یا مال و منال.. ولی بازم مورد معیارای اصلیم داشته باشه نیومد. اما الان وقتی یه نفر سنش بالاس بازم تو این موارد لنگ میزنه، میگم خب پس اینهمه صبر کردم چیشد؟!

سایت همسان گزینی ازدواج دائم ثبت نام کن

تو اینا هم خیری ندیدم🫠

همه آدما همینجورن.. مگه مردا ایده ال گرا نیستن که میرن سراغ یه دختر ۲۰ ساله؟ ولی من واقعا رو خیلی چی ...

منم همینو میگم اونم اتفاقن میره خواستگاری همینا

جواب ردم میشنوه

بقیه رو هم خود قبول نداره

شانس و قسمت و شرایط خانواده و خود دختر هم دخیله

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شما باید بیشتر تو جامعه باشی شاغلی؟‌باید دیده بشی

آره شاغلم کارمند.. ☹️ حتی ازینم واسم آبی گرم نشد که هیچ از یه نفر که همکارم بود ضربه هم خوردم

اینا همش حرفه باید پیشونی داشته باشی چون خیلیا میشناسم از من چیزای کمتر داشتن ولی تو همون سن کم ازدواج کردن الانم بچه دارن ووو اصن به هیچکدوم از کارایی که من دارم واسش سختی میکشم فکرم نکردن. نشستن تو خونه راحت نه درسی خوندن نه کاری دارن

منم همینو میگم اونم اتفاقن میره خواستگاری همیناجواب ردم میشنوهبقیه رو هم خود قبول ندارهشانس و قسمت و ...

خب تو این وصعیت چکار باید کرد🥺 چجوری تحمل کنم 

من اینهمه صبر نکردم که حالا تا اخر مجرد بمونم

خانواده خوبی دارم تقریبا ولی شانس.....😔 خدایا تحمل ندارم دیگه

مورد بوده پسر کوچکتر از دختر بزرگتر خوشش اومده ولی پسر واقعا آقاست و پخته خوشبخت هم شدن

من که ندیدم واسه خودم🙃  ای خدا.. خییییلی دلم گرفته

چرا ادما اینجوری شدن پرتوقع

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز