2777
2789
عنوان

قبلا بی زبون و مظلوم بودم

425 بازدید | 47 پست

الان تا حق خودمو نگیرم ول کن نیستم . گاهی دعوا میکنم . چون دیدم همین روش جوابه .خجالت نمی‌کشم . ... بقیه هم ازت حساب میبرن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه.. 

ولی قبلش حساب کن ببین داری با کی برخورد می کنی.. 

خانواده جایگاه بالاتری دارن.. 

با خانواده نمیشه اینطوری رفتار کرد

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم تا حدودی همین شدم😂اخرین بارش هم با حراست دانشگاه بود 😂

نه من چون می‌دونم از اونا جواب نمی‌گیرم باسیاستم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

زنای سادا و شوت خیلی اسیب میبینن و تباه میشن 

حاضر جوابی و یاد بگیر بجای دعوا کسی تیکه انداخت یجوری جوابشو بده دفه اخرش باشه ه کسی توهین کرد همون اول جوابشو بده و گرنه اوضاع بدتر و بدتر میشه دیگه نمیتونی کاری کنی 

توهین و تحقیر و کوچیک کردنو اصلا نگذرید طرف کامالا متوجه داره شخصیتتونو له میکنه 

ادمهای سمی بفهمنن توسری خور و ساده ایید ولتون نمیکنن 

انقدر ازارتون میدن که همه فکر کنن شماها مقصرید 

اگه راهنمایی بخوام حوصله داری جواب بدی اسی؟

بفرمایید 

چی شد که عوض شدی

فهمیدم ارزش آدمای حاضرجواب بیشتره . اما باید اادب را کامل رعایت کنیم

زنای سادا و شوت خیلی اسیب میبینن و تباه میشن حاضر جوابی و یاد بگیر بجای دعوا کسی تیکه انداخت یجوری ج ...

گل گفتی .....🙁

خوبه.. ولی قبلش حساب کن ببین داری با کی برخورد می کنی.. خانواده جایگاه بالاتری دارن.. با خانواده نمی ...

صددرصد چون خیلی با ادبم و کم حرف  موقع حاضر جوابی یا احقاق حق حرفم خیییلی برو داره