2821
2789
عنوان

آدم حسود

164 بازدید | 19 پست

با آدمی که واقعا هیچ اراده ای از خودش نداره و نشسته چشم دوخته ببینه شما چه کار میکنید که انجام بده چطور برخورد میکنید؟ مثلا پولش بیشتره منتطره شما پس انداز کنید مدت ها بعد با ذوق یه چیزی بخرید بره بهتر و گرونترش رو بخره ببینه به یه هنری علاقه دارید یا هر چی سریع بره خرج کنه خودش رو پیشکسوت اون رشته نشون بده خلاصه چیزی نباشه که ازتون تقلید نکنه

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

اینکه خوبه برا من خواهرم و شوهرش و خالم و جاریمو و شوهرس و... بهمون حسودی میکنن واقعا یه حرفایی بهمون زدن ک روم نمیشه بگم جایی:)))🥺💔

حسودای من نزدیکانم هس هه

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه خوبه برا من خواهرم و شوهرش و خالم و جاریمو و شوهرس و... بهمون حسودی میکنن واقعا یه حرفایی بهمو ...

در حد حرف باشه میتونین اهمیت ندید یا رابطه رو کم کنید

ولی وقتی تکون بخوری تقلید کنه و بره بهترش رو انجام بده آدم خفه میشه 

منم حسودام علاوه بر خانواده شوهرخانواده و فامیل خودمم هستن

آره نمیدونم این بیماری چرا اینقدر زیاد شده حسود غیر علنی زیاد دارم مثلا چیزی میشه تبریک نمیگن ولی این دیگه خودشم داره متلاشی میشه از حسادت کارش علنیه

هیچی میزارم بیشتر بسوزه😅به خودش مربوطه

خب مثلا مدتها پول جم میکنم یه چیزی میگیرم میره درجا گرونترش رو میگیره از چشمم میندازتش میرم یه چیزی یاد میگیرم میبینم یهو افتاده تو اون کار! خیلی هم خرج میکنه

آره نمیدونم این بیماری چرا اینقدر زیاد شده حسود غیر علنی زیاد دارم مثلا چیزی میشه تبریک نمیگن ولی ای ...

حالا تو میگی حسود غیر علنی 

یکم بیشتر بسوزن علنی میکنن

تبریک که نمیگن هیج

مثلا میگن اینو که تو داری گوهه

واسه ما که در واقع آشغاله ، بهترینه 

تو روت ها

حالا تو میگی حسود غیر علنی یکم بیشتر بسوزن علنی میکننتبریک که نمیگن هیجمثلا میگن اینو که تو داری گوه ...

دقیقا به منم گفتن آشغاله

اطلاعات غلط میدم بهش مثلا میگم رفتم چند میلیون فلان چیز رو خریدم... تا اونم بره بخره بعد ببینه من ...

من نمیتونم چون تو زندگیمه ینی تو زندگی همس یه چیزی مبگم یه چیزی میشنوی از ریز زندگی همه خبر داره