2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که عشق رو حس میکنن

133 بازدید | 14 پست

من نمیتونم حسش کنم اصلا تو ککم نمیره واسه یه پسر اینطوری دلم غش و ضعف بره  و برامم عجیبه تا به حال با چند نفر هم رابطه داشتم ولی دقت که میکنم همشون واسم سطحی بودن و هیچ وقت از ته دلم کسیو نخواستم 

نمیتونم کلا انگار احساسات ندارم ولی اگه شما دارید جدی خوشبحالتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اونا نتونستن دلتو ببرن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یکی از دلایلی که دین این مدل روابط دوست دختر دوست پسر رو قبول نداره دقیقا همین ماجرا هست که روابط سطحی افراد رو دلسرد میکنه در صورتی که اگر انتخاب فقط یک نفر باشه با یه هدف پایدار و طولانی مدت مثل ازدواج در اکثر موارد عشق خود به خود اتفاق میفته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چونکه رابطه دوستی نمیتونه مثل ازدواج و حس بین زن وشوهر باشه اردواج ک میکنی میشه دین ودنیات حتی وقتی یه ساعت ازهم دورید سخته همینکه بهش فک میکنی ودلت ضعف میره واسش زنگ بزنه ذوق کنی و....

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
دیدم بعضیا چطوری گریه میکنن واسه یکی دیگه اصن واسم عجیبه از درون نمیتونم درکش کنم

گریه🙂 واسش مردم ندید

شب تا صبح ضجه زدم بخاطرش

هیییی کور بود دیگه عشقمو ندید

منم کور بودم که کسیو به غیر از اون ندیدم

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤