2777
2789
عنوان

یکی اومده بود خونمون مهمونی بیاید بگم چیکار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا شاهده من خونه کسی میرم شیرینی هم بر نمیدارم فقط دارم میگم به اندازه خودشون باید میزاشتین ب قول خ ...

ظرف خالی رو که نمیارن جلو کسی

ما معمولا همیشه خوراکی زیاد میاریم جلو مهمون

ولی دلیلی هم نداره حالا کل ظرف رو بخان خالی کنن برن

والا ما خودمونم همینجوری هستیم خونه کسی میریم یه چایی به زور میخوریم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
عه پروفت خودت نیستی خوندم امضاتو در جریانم دیگه نمیپرسم 😛

😂😂😂😂😂😂

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
من کلن خونه کسی که می دونم لقمه هامو می شمره نمی رم ایشون هم خانواده بی فرهنگی بودن ولی کار شما هم ک ...

اینا که بنده خداها چیزی نگفتن به مهمونا 

استارتر هم  با اسم ناشناس داره فرهنگ سازی میکنه حرفش درسته

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ثواب داره، گشنه سیر کردن، چرا اینجوری میگین

😂😂😂

ناراحت نیستم خدتروشکر اونقدررررری داریم که بخاطر چس تومن خوراکی ناراحت نشیماما اینا معروفن به گشنه ه ...

عیب نداره اگه گشنن لابد یا دستشون به دهنشون نمیرسه یا عزت نفس بالایی ندارن و خودشونو اینجوری بی آبرو میکنن

بهتره هر وقت اومدن مهمونیتون  از قبل اینو در نظر بگیرین خودتون براشون پک کنید غذایی چیزی بگین اینم ببرین باخودتون 

همیشه ازینجور آدما پیدا میشه

اینا که بنده خداها چیزی نگفتن به مهمونا استارتر هم با اسم ناشناس داره فرهنگ سازی میکنه حرفش درسته

اتفاقا ما تا اخرین لحظه با تمام احترام باهاشون رفتار کردیم

این موضوع رو هم اصلا پیش هیچکس تعریف نکردیم

الان دم عید بود گفتم بگم که اگه کسی همچین رفتاری داره بزاره کنار،اما انگار ادم گشنه زیاده اینجا و همه دارن از این گشنه ها حمایت میکنن😂

جالبه خیلی....

عیب نداره اگه گشنن لابد یا دستشون به دهنشون نمیرسه یا عزت نفس بالایی ندارن و خودشونو اینجوری بی آبرو ...

بخدا دو سه تا خونه و ماشین دارن

ولی خورد و خوراکشون رو از خونه این و اون میارن،خدا شاهده

بااین تاپیک فهمیدم مثل اینکه فقط منم مهمون خونم بخوره خوشحال میشم..

ما هم خوشحال میشیم ولی هر چیزی اندازه داره

احتمالا از این مهمونا هنوز گیرت نیومده

فکر کن 3 کیلو آجیل برای عیدت بگیری 

دوسری مهمون اول بیان تهو در بیارن

مهمون هم باید پیش خود حساب باشه 

اونم تو ایام عید

من واقعا کسی شام و. نهار بیاد همه ی غذاهارو بخورن هم از جون و دل خوشحال میشم میگم حتما خوشمزه شده و دوست داشتن

ولی اینکه دو تا مهمون روزای اول  بیان یه دیس شیرینی 

و یه ظرف آجیل بزرگ و تموم کنن ادم یه جوری میشه

اصلا به نظرم بی ادبیه

اونم الان که همه چی گرونیه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

استاتر حق با توعهادم لقمه های مهمان رو نمیشوره،ولی وقتی چندبار بلند شی تو مهمونی هی ظرف آجیل پر کنی ...

من خودم اون لحظه کلی داشتم خجالت میکشیدم

انگار که من کار اشتباهی انجام داده بودم😂هی هر چند دقیقه یه بار ظرف رو پر میکرد هی من عرق شرم میریختم😬

ما هم خوشحال میشیم ولی هر چیزی اندازه دارهاحتمالا از این مهمونا هنوز گیرت نیومدهفکر کن 3 کیلو آجیل ب ...

دقیقا

ادم باید درک و شعور داشته باشه

باید آداب مهمونی رفتن بلد باشه،کسی این چیزا حالیش نیست نباید بره مهمونی

جنگ که نیس!!!!!!

وقتی از یه ظرف گنده که نصفش پسته و بادم هندی بوده،اخر مهمونی فقط تخمه بمونه،متوجه میشی که مهمونات ادم نبودن،در واقع یسری حیوان گشنه بودن!!!!