2777
2789
عنوان

یکی اومده بود خونمون مهمونی بیاید بگم چیکار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 66 پست

فقط کارت به کارتش😂😂😂

ما چند روز پیش خاله ی همسرم اومده بود خونمون

بعد کلا اینجوریه هر سری میاد به بهونه ی زنگ زد میره تو اتاق که ببینه اتاقا تمیزه یا نه

اولا فکر میکردم واقعا زنگ میزنه 

یه بار یه دفعه رفتم دیدم در کمدو باز کرده😐

هر سری هم میره تو اتاق میاد میگه عه جواب نداد گوشیو

اینسری پاهاشو گذاشت بود. رو میز وسطی جلو مبل قشنگ راحت راحت😂😂 

بعد هی با اباژور ور میرفت میگفت چرا این کجه 

هر هفته هم میاد خونمون🥴

وقتی از حد بگزره جلب توجه میکنهوقتی طرف پنج بار شش بار برداره کل ظرف اجیل که توش دو کیلو اجیل ریختن ...

خدا شاهده من خونه کسی میرم شیرینی هم بر نمیدارم 

فقط دارم میگم به اندازه خودشون باید میزاشتی

ن ب قول خودت دو کیلو اجیل گذاشتی جلوشون

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار اونا که زشت بودهولی کار شما هم که تک تک چیزایی که خورده رو شمردین و حساب کردین و بعد یکسالم هنوز ...

ناراحت نیستم خدتروشکر اونقدررررری داریم که بخاطر چس تومن خوراکی ناراحت نشیم

اما اینا معروفن به گشنه های فامیل و‌تو مهمونیا ته مونده‌ی غذا هارو هم جمع میکنن میرن

تعریفشون رو زیاد شنیده بودم اما اینکه با چشم خودم دیدم خیلی برام جالب بود😗

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
چه نسبتی داشتن

فامیل دور عزیزم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

نباید ظرف اجیل رو بذارین رو میزدیگه،پذیرایی کردی برمیداشتی ظرف اصلیو

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
بدم میاد لقمع دهن مهمون رو میشمرنخب نمیبردی عزیزم😐درسته کارشون درست نبوده ولی خیلی زشته تو اجیل رو ...

منم همین نظرو دارم ....

خب خوراکی اوردین که بخورن نیاوردین که نیگا کنن و باهاش پز بدین

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

فقط کارت به کارتش😂😂😂ما چند روز پیش خاله ی همسرم اومده بود خونمونبعد کلا اینجوریه هر سری میاد به ب ...

منم حالم به هم میخوره از مهمون فضول

یکی بود آمار تمااااامممم وسایل خونه مارو داشت

یه بار اومده بود میگفت این قاب عکسو تازه خریدین؟؟؟!!

فکررررر کن امار قاب عکسامونم داشت

وا چقدر پروبودن حالا من میرم عیددیدنی روم نمیشه آجیل بخورم

دقیقا مخصوصا پسته هارو روم نمیشه چند تا تخمه میشکونم فقط😂

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.