2777
2789

منو شوهرمم دو روز بدون سحری گرفتیم سخت بود ولی گرفتیم حداقل نیت روزه نمی‌کردی چون نیت کردی گناه داره صبح که بیدار شدی نیت نمی‌کردی که الان ساعت ۱۲ بشکنی 

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکوندنت گناهه

باید ۶۰ روز بی وقفه روزه بگیری 

یا ۶۰ فقیر سیر کنی 

تو این مواردی که از شدت ضعف  ،نمیتونین روزه بگیرین ، باید از شهر خارج بشین.  تا مسافت شرعی، حکم مسافر رو دارین ، و روزه تون شکسته میشه خودش 

ولی اینکه خودت بشکونی گناهه

منو شوهرمم دو روز بدون سحری گرفتیم سخت بود ولی گرفتیم حداقل نیت روزه نمی‌کردی چون نیت کردی گناه داره ...

نیت نکرده بودم یادم رفته بود 

آخه شامم نخورده بودم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من اگه سحر بیدار نشم کلا روزه نمیگیرم، چون وقتی شدید گشنم بشه دستام میلرزه و چشام سیاهی میره، اسمشم نمیذارم شکستن روزه میگم امروز رو نگرفتم بعدا قضاشو. میگیرم، خدا مهربونتر از حد تصور ماست

حالا که شکوندی ولی کاش قبلش از دفاتر شرعی پرسیده بودی . ما یه روز بی سحری شدیم ولی با خوابیدن اضافه و کمتر کار کردن رسوندیم به افطار حتی دخترم که روزه اولیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شکوندنت گناههباید ۶۰ روز بی وقفه روزه بگیری یا ۶۰ فقیر سیر کنی تو این مواردی که از شدت ضعف ،نمیتونی ...

ای بابا چه بد حالا ۶۰روز چجوری بگیرم 

البته من چنروز پیش رفته بودم دکتر بابت زخم معده گف یمدت نگیر 

الان گناهه باز؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من اگه سحر بیدار نشم کلا روزه نمیگیرم، چون وقتی شدید گشنم بشه دستام میلرزه و چشام سیاهی میره، اسمشم ...

♥️

بیخیال حالا ک دیگه خوردی غصه نخور منم امروز مریضم نگرفتم عین جنازه افتادم

دورازجون

حالا که شکوندی ولی کاش قبلش از دفاتر شرعی پرسیده بودی . ما یه روز بی سحری شدیم ولی با خوابیدن اضافه ...

اتفاقا من روزایی که سرکارم راحت تر میگیرم تاروزایی که خونه ام 

خونه بودنی زمان نمیگذره